Behar#6 toxic& pink floydd
Re: Behar#6
Mogu. No ti si Sandzaklija, nisi Hrvat ni Bosanac. Zato pitam. Prirodnije ti lezi srbizme da upotrebljavaš nego kroatizme
1
1
A sad adio 
Potpuno sam ozbiljan.
Hanni je trolanje doveo do umjetnickog izraza.
Koliko god neko pokusao to isto ponoviti, nece mu uspjeti ni za sto hiljada ni za sto tisuca postova. Trebas biti inteligentan, snalazljiv, izbjegavati uvrede i ostalo. I jos faktor X.
On je potreban forumu kao takav. Sad, sto citav tim zelenih moderatora mora raditi na tome da limitira njegova pretjerivanja, to je druga prica.
Koliko god neko pokusao to isto ponoviti, nece mu uspjeti ni za sto hiljada ni za sto tisuca postova. Trebas biti inteligentan, snalazljiv, izbjegavati uvrede i ostalo. I jos faktor X.
On je potreban forumu kao takav. Sad, sto citav tim zelenih moderatora mora raditi na tome da limitira njegova pretjerivanja, to je druga prica.
7
5
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31097
al zivim sad na stupu pa moram da koristim kroatizme da bi prezivijo ☹
2
2
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

Mene je nasmijala njegova lokacija na bivsem forumu svaki put kad bih je procitao. 
Kako ono?
Kako ono?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

Nakon što hannibal ode spavati, možemo se vratiti svakodnevnim životimaSocrates je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:12 Potpuno sam ozbiljan.
On je potreban forumu kao takav. Sad, sto citav tim zelenih moderatora mora raditi na tome da limitira njegova pretjerivanja, to je druga prica.![]()

4
4
- hani_jong_un
- Pjur seks