Na zdravlje
Sajtovi za upoznavanje
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Re: Sajtovi za upoznavanje
Danas se sa fb prelazi na viber (to je ono kao "korak naprijed pri muntanju") a nekad se tako prelazilo sa MirCa na MSN messenger
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
ja sam preskočio MSN na sms
1
1
I say what I think, I think what I say
Kako se ono zvaše gradić u DE...
Imali su fudblaski klub (vjerovatno imaju i sada)..
ček sad ću se sjetiti
Imali su fudblaski klub (vjerovatno imaju i sada)..
ček sad ću se sjetiti
1
1
- East_side
- Etablirani član

Ti si direktnim pasovima dolazio u gol sanse a ja sam vise volio merakat i igrat "tika-taka" oko gola
1
1
:tada
Nürnberg, odatle je bila...
al kako se zove veze nemam...
Nürnberg, odatle je bila...
al kako se zove veze nemam...
1
1
- East_side
- Etablirani član

Ahaaa... i to je Bayern ilitiga Bavarska...
Sjecam se one birvaktilske dial-up konekcije kad nisi mogao istovremeno pricat na fiksni i bit konektovat
Ja taman neku smuntam, dovedem je pred svrsen cin a mama odozdo galami "gasi to, treba mi telefon odma!"
Pa ono razmjenjivanje slika :face a slike tada nisu bile kompresovane kao danas nego haman u prirodnoj velicini, kao XXL poster
6
5
1
1
A bila je jedna (ja fakat imam problem sa imenima) koja je dolazila iz DE svojoj rodici u moju čaršiju, a ta joj rodica frendica moje dooobre prijateljice i tako u par navrata smo se nešto kao šemili... (tad je vozala audi 3 to ti je 99-00) al se nikada nismo ušemili....East_side je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:07Ahaaa... i to je Bayern ilitiga Bavarska...
Sjecam se one birvaktilske dial-up konekcije kad nisi mogao istovremeno pricat na fiksni i bit konektovat
Ja taman neku smuntam, dovedem je pred svrsen cin a mama odozdo galami "gasi to, treba mi telefon odma!"
Pa ono razmjenjivanje slika :face a slike tada nisu bile kompresovane kao danas nego haman u prirodnoj velicini, kao XXL postera monitori tad bili guzlati a s malim ekranom
pa onda skrolaj, suzavaj kadar, analiziraj sliku... :face
I na jednoj svadbi (tada sam se već krenuo zabavljati sa hanumom) potrefi se da je i ona tu...
Hanuma otišla do toaleta i ova ti na mene da idemo plesat, a onako punačkija je bila. U momentu hanuma iz toaleta (znatno tanja od ove) mislio sam da će počistit plesni podij sa njom...
Ne znam odakle mi asocijcija al eto naumpade mi....
3
3
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
I bolchat i sve ostale servere:)
Doduse, nismo se upoznavali, u to vreme klinci, pristup netu smo imali samo u igraonicama, pa citavo drustvo ode i svi se zajedno nakacimo na mIRC, sprdamo posten svet
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Ima aplikacija ta gdje se kao anonimno ispovjedas i mozes ono slati privatne poruke. Ja sam tu jednog lika upoznala
0
Jesam li ja zaista toliko izostala ili sta
ali apsolutno nista od toga nisam koristila 
Imam svakako fb,inst,ali to je moja privatnost i ne dopustam pristup svakome,koga bas ne poznajem.
Imam svakako fb,inst,ali to je moja privatnost i ne dopustam pristup svakome,koga bas ne poznajem.
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Zar je bilo na chatu poštenog svijeta...
1
1