Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
Re: Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
I jos neko na kineski da i eto
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
pa običan, površan, kolegijalni, vatevr odnos....bez prijateljskog intimiziranja
0
ok
da li si ikad imala prijatelja s kojim ides recimo na festival neki u drugi grad
na more neka turisticka tura prag bec ili sl?
ps. ustvari ovo je pitanje za sve djevojke ovdje
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31199
ja sam sa prijateljicom dobijo dijete, eto kako je moguce
2
1
1
1
1811
. i sta je tu loshe- hem prijatelji, hem roditelji...
4
4
hoces da kazes da ni sa jednom djevojkom nisi prijatelj ako si u vezi s njom?
meni je to prvo nelogicno a zatim i glupo iz vise razloga
meni je to prvo nelogicno a zatim i glupo iz vise razloga
0
Ja trenutno nemam nijednog prijatelja ni muskog ni zenskog... zadnje prijateljstvo sa muskom osobom (mislim bas prijateljstvo, nije niceg drugog bilo) se ruzno zavrsilo. On nije svojoj curi rekao za mene i kad je ona procitala poruke sa njegovog mobitela naljutila se na njega, bas se posvadjali i onda on meni nakon par dana to rekao i ja pitala pa jel sad sve uredu i sto joj nisi prije rekao i uglavnom samo polako prestali pricati i tako se nase prijateljstvo zavrsilo... tako da poslije toga vise ne vjerujem da su moguca muska zenska prijateljstva....eto on krio da se druzi sa mnom od djevojke a nista nije bilo izmedju nas osim cistog prijateljstva .... :cek
moze, pod uslovom da je na distancu i preko drustvenih mreza .. u RL, tesko
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Hm, ne znam da li je pogrijesio, i koliko je bio u vezi s tom djevojkom--ali, ako niste pisali- intimu- a, s prijateljem ne bi trebalo- zasto bi se naljutila. pih...blinkonce je napisao/la: ↑18 aug 2020, 23:56 Ja trenutno nemam nijednog prijatelja ni muskog ni zenskog... zadnje prijateljstvo sa muskom osobom (mislim bas prijateljstvo, nije niceg drugog bilo) se ruzno zavrsilo. On nije svojoj curi rekao za mene i kad je ona procitala poruke sa njegovog mobitela naljutila se na njega, bas se posvadjali i onda on meni nakon par dana to rekao i ja pitala pa jel sad sve uredu i sto joj nisi prije rekao i uglavnom samo polako prestali pricati i tako se nase prijateljstvo zavrsilo... tako da poslije toga vise ne vjerujem da su moguca muska zenska prijateljstva....eto on krio da se druzi sa mnom od djevojke a nista nije bilo izmedju nas osim cistog prijateljstva .... :cek
0
Zasto si ti da kazem okruta prema sebi?blinkonce je napisao/la: ↑18 aug 2020, 23:56 Ja trenutno nemam nijednog prijatelja ni muskog ni zenskog... zadnje prijateljstvo sa muskom osobom (mislim bas prijateljstvo, nije niceg drugog bilo) se ruzno zavrsilo. On nije svojoj curi rekao za mene i kad je ona procitala poruke sa njegovog mobitela naljutila se na njega, bas se posvadjali i onda on meni nakon par dana to rekao i ja pitala pa jel sad sve uredu i sto joj nisi prije rekao i uglavnom samo polako prestali pricati i tako se nase prijateljstvo zavrsilo... tako da poslije toga vise ne vjerujem da su moguca muska zenska prijateljstva....eto on krio da se druzi sa mnom od djevojke a nista nije bilo izmedju nas osim cistog prijateljstva .... :cek
0
jbt, u kojem vi svijetu živite??
Imam nekad osjećaj da bh-mentalitet konstantno ide u nazad.
Imam nekad osjećaj da bh-mentalitet konstantno ide u nazad.
0
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
Pa i ja to kazem ali etoSpinerka je napisao/la: ↑19 aug 2020, 01:59Hm, ne znam da li je pogrijesio, i koliko je bio u vezi s tom djevojkom--ali, ako niste pisali- intimu- a, s prijateljem ne bi trebalo- zasto bi se naljutila. pih...blinkonce je napisao/la: ↑18 aug 2020, 23:56 Ja trenutno nemam nijednog prijatelja ni muskog ni zenskog... zadnje prijateljstvo sa muskom osobom (mislim bas prijateljstvo, nije niceg drugog bilo) se ruzno zavrsilo. On nije svojoj curi rekao za mene i kad je ona procitala poruke sa njegovog mobitela naljutila se na njega, bas se posvadjali i onda on meni nakon par dana to rekao i ja pitala pa jel sad sve uredu i sto joj nisi prije rekao i uglavnom samo polako prestali pricati i tako se nase prijateljstvo zavrsilo... tako da poslije toga vise ne vjerujem da su moguca muska zenska prijateljstva....eto on krio da se druzi sa mnom od djevojke a nista nije bilo izmedju nas osim cistog prijateljstva .... :cek
Bilo mu lakse sakriti nego objasnjavati, tipicna linija manjeg otpora. I onda je, kad je provalila, najveci problem cinjenica sto je krio. Da nema nista ne bi krio, jel. 
Simulacija moguceg scenarija
Simulacija moguceg scenarija
0
E pa kod mene nije bilo niceg sto bi krila ono (da sam potajno gajila neka osjecanja prema njemu i to)
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Nisam. Pisala sam već, kada se do te mjere intimiziram odnos preraste u romantični..
0
propustio sam to pisanje
ne znam kako moze biti romanticni ako ja npr ne osjecam sa svoje strane nesto prema tebi osim prijateljstva
npr dogovorimo da idemo zajedno gledati neki omiljeni bend u splitu i usput tebe pokupim u mostaru odemo do splita i prenocimo u odvojenim krevetima
ne znam zasto bi to odmah bio romanticni odnos u odnosu na recimo sadasnji (uz uslov da se licno znamo)
0