Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...

Da li su m-z prijateljstva moguća?

Da
19
63%
Ne
11
37%

Ukupno glasova: 30

blinkonce
Reactions:

Re: Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?

Post Postao/la blinkonce »

I jos neko na kineski da i eto
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

respo je napisao/la: 18 aug 2020, 18:18
lejlamo je napisao/la: 18 aug 2020, 17:16 ni ja vala ne želim muškarca za prijatelja ako mi može biti partner :zbunj dobro je to balzak.
a ako ne moze biti partner?
pa običan, površan, kolegijalni, vatevr odnos....bez prijateljskog intimiziranja
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 250

Post Postao/la respo »

lejlamo je napisao/la: 18 aug 2020, 18:22
respo je napisao/la: 18 aug 2020, 18:18

a ako ne moze biti partner?
pa običan, površan, kolegijalni, vatevr odnos....bez prijateljskog intimiziranja
ok
da li si ikad imala prijatelja s kojim ides recimo na festival neki u drugi grad
na more neka turisticka tura prag bec ili sl?

ps. ustvari ovo je pitanje za sve djevojke ovdje
0
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31199

Post Postao/la hani_jong_un »

ja sam sa prijateljicom dobijo dijete, eto kako je moguce
2
1 slika 1 slika
1811
Spinerka
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 567

Post Postao/la Spinerka »

Hannibal je napisao/la: 18 aug 2020, 18:26 ja sam sa prijateljicom dobijo dijete, eto kako je moguce
:DDD
. i sta je tu loshe- hem prijatelji, hem roditelji...
4
4 slika
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

hoces da kazes da ni sa jednom djevojkom nisi prijatelj ako si u vezi s njom?

meni je to prvo nelogicno a zatim i glupo iz vise razloga
0
blinkonce
Reactions:

Ja trenutno nemam nijednog prijatelja ni muskog ni zenskog... zadnje prijateljstvo sa muskom osobom (mislim bas prijateljstvo, nije niceg drugog bilo) se ruzno zavrsilo. On nije svojoj curi rekao za mene i kad je ona procitala poruke sa njegovog mobitela naljutila se na njega, bas se posvadjali i onda on meni nakon par dana to rekao i ja pitala pa jel sad sve uredu i sto joj nisi prije rekao i uglavnom samo polako prestali pricati i tako se nase prijateljstvo zavrsilo... tako da poslije toga vise ne vjerujem da su moguca muska zenska prijateljstva....eto on krio da se druzi sa mnom od djevojke a nista nije bilo izmedju nas osim cistog prijateljstva .... :cek
Danny
Player
Player
Reactions: 13138

Post Postao/la Danny »

moze, pod uslovom da je na distancu i preko drustvenih mreza .. u RL, tesko
1
1 slika
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Spinerka
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 567

Post Postao/la Spinerka »

blinkonce je napisao/la: 18 aug 2020, 23:56 Ja trenutno nemam nijednog prijatelja ni muskog ni zenskog... zadnje prijateljstvo sa muskom osobom (mislim bas prijateljstvo, nije niceg drugog bilo) se ruzno zavrsilo. On nije svojoj curi rekao za mene i kad je ona procitala poruke sa njegovog mobitela naljutila se na njega, bas se posvadjali i onda on meni nakon par dana to rekao i ja pitala pa jel sad sve uredu i sto joj nisi prije rekao i uglavnom samo polako prestali pricati i tako se nase prijateljstvo zavrsilo... tako da poslije toga vise ne vjerujem da su moguca muska zenska prijateljstva....eto on krio da se druzi sa mnom od djevojke a nista nije bilo izmedju nas osim cistog prijateljstva .... :cek
Hm, ne znam da li je pogrijesio, i koliko je bio u vezi s tom djevojkom--ali, ako niste pisali- intimu- a, s prijateljem ne bi trebalo- zasto bi se naljutila. pih...
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

blinkonce je napisao/la: 18 aug 2020, 23:56 Ja trenutno nemam nijednog prijatelja ni muskog ni zenskog... zadnje prijateljstvo sa muskom osobom (mislim bas prijateljstvo, nije niceg drugog bilo) se ruzno zavrsilo. On nije svojoj curi rekao za mene i kad je ona procitala poruke sa njegovog mobitela naljutila se na njega, bas se posvadjali i onda on meni nakon par dana to rekao i ja pitala pa jel sad sve uredu i sto joj nisi prije rekao i uglavnom samo polako prestali pricati i tako se nase prijateljstvo zavrsilo... tako da poslije toga vise ne vjerujem da su moguca muska zenska prijateljstva....eto on krio da se druzi sa mnom od djevojke a nista nije bilo izmedju nas osim cistog prijateljstva .... :cek
Zasto si ti da kazem okruta prema sebi?
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17658

Post Postao/la Ommadawn »

jbt, u kojem vi svijetu živite??
Imam nekad osjećaj da bh-mentalitet konstantno ide u nazad.
0
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
blinkonce
Reactions:

Ommadawn je napisao/la: 19 aug 2020, 05:48 jbt, u kojem vi svijetu živite??
Imam nekad osjećaj da bh-mentalitet konstantno ide u nazad.
Ko to mi?
blinkonce
Reactions:

Spinerka je napisao/la: 19 aug 2020, 01:59
Hm, ne znam da li je pogrijesio, i koliko je bio u vezi s tom djevojkom--ali, ako niste pisali- intimu- a, s prijateljem ne bi trebalo- zasto bi se naljutila. pih...
Pa i ja to kazem ali eto
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 37860

Post Postao/la dmr »

Bilo mu lakse sakriti nego objasnjavati, tipicna linija manjeg otpora. I onda je, kad je provalila, najveci problem cinjenica sto je krio. Da nema nista ne bi krio, jel. :ooo

Simulacija moguceg scenarija :oo
0
make your move :damir
blinkonce
Reactions:

dmr je napisao/la: 19 aug 2020, 08:02 Bilo mu lakse sakriti nego objasnjavati, tipicna linija manjeg otpora. I onda je, kad je provalila, najveci problem cinjenica sto je krio. Da nema nista ne bi krio, jel. :ooo

Simulacija moguceg scenarija :oo
E pa kod mene nije bilo niceg sto bi krila ono (da sam potajno gajila neka osjecanja prema njemu i to) :zbunj
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

respo je napisao/la: 18 aug 2020, 18:25
lejlamo je napisao/la: 18 aug 2020, 18:22

ok
da li si ikad imala prijatelja s kojim ides recimo na festival neki u drugi grad

Nisam. Pisala sam već, kada se do te mjere intimiziram odnos preraste u romantični..
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

lejlamo je napisao/la: 19 aug 2020, 08:11
respo je napisao/la: 18 aug 2020, 18:25

ok

Nisam. Pisala sam već, kada se do te mjere intimiziram odnos preraste u romantični..
propustio sam to pisanje
ne znam kako moze biti romanticni ako ja npr ne osjecam sa svoje strane nesto prema tebi osim prijateljstva
npr dogovorimo da idemo zajedno gledati neki omiljeni bend u splitu i usput tebe pokupim u mostaru odemo do splita i prenocimo u odvojenim krevetima
ne znam zasto bi to odmah bio romanticni odnos u odnosu na recimo sadasnji (uz uslov da se licno znamo)
0
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”