jedna zena je htjela da ostavi djecu zbog mene, reko sam joj nemoj
Sajtovi za upoznavanje
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31153
Re: Sajtovi za upoznavanje
0
1811
Ma jašta ba. To je belaj.
Zamisli upoznaš neku i ugovoriš dejt. U ključnom momentu skontaš da se zajebo al’ hajd’ sad labude...
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Meni se to ne moze desiti. Ne mogu doći do upoznavanja, a kamoli dejta.
0
Brat @Atomic ti dade hint pa ti sad vidi šta’š.
0
A gledao ono na dnu...Digla_da_kreči je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:52a gledaj diskriminacije, ne dozvoljava da zena trazi zenu![]()
Mastercard, maestro, VISA, xBon :ha
0
test 
Dobra su prepucavanja na HR Forum bila na politici sa 'ercegovcima, sjecam se kad ih AmaDin Gospo potpali pa se pocnu grupisati da navale, onda i ja upadnem da ih mezimo ... mnoge smo ostavili na tabletama.Sarajka je napisao/la: ↑09 feb 2021, 20:56 Eto @Ommadawn Znala sam da imaš nešto lijepo za dodati na temu. Sinoc sam te i pominjala i danas se javljas. Telepatija![]()
Ja sam ušla na HR forum preko FB. Prvi put u životu, sam pisala na našem jeziku znaci. U to vrijeme FB je bio u povojima, a ja curetak, i u nekoj grupi “treći entitet” ja se priključim HR forumu. Svi nadju srodnu dušu, jedino ja upadnem u grotlo političkih prepirki.![]()
1
1
To što kažeš... U redu, puca ili je brak ili veza pukao, ostavila bi, hajde donekle...Ommadawn je napisao/la: ↑09 feb 2021, 20:37 - mIRC (bolchat, stealth... upoznavala se i sastajala raja po Skandinaviji devedesetih i par godina u dvijehiljaditim)
- novaraja, kaficnet, dernek - šta se tu brakova sklopilo a bogami i rasklopilo. A onda dođe Facebook
Nije da nisam nalijetao na svakakve delegate, jedna je htjela da dođe odmah kod mene u grad da se upoznamo. Ja joj predložio najbolje hotele u gradu sa pristupačnim cijenama - mlada popizdila. “Šta si mislila, da prespavaš kod mene? Prvo da se upoznamo”.
Druga je bila spremna da napusti muža i djecu. Rekao sam joj da se nađemo na pola puta u tom i tom gradu. Kad je tamo stigla, zvala telefonom “Ej evo me, gdje si ti?” Kod kuće rekoh. To što si otišla od muža je shvatljivo. To što si otišla od djece mi je odvratno. I spustio slušalicu, ugasio telefon, izvadio SIM-karticu i bacio (tad nije bilo funkcije da blokiraš broj), stavio svoju staru SIM-karticu, upalio telefon i zvao jarana da se nađemo na kafi.
Ali kad izjavi da bi i vlastitu djecu ostavila... Trenutačno Turn off...
Zamisliš samo, dokle bi joj ti bio, ako je sposobna djecu ostaviti... Do sljedeće prilike.
2
1
1
1
Od prijateljice muz ostavio nju i djecu.storm je napisao/la: ↑10 feb 2021, 05:28To što kažeš... U redu, puca ili je brak ili veza pukao, ostavila bi, hajde donekle...Ommadawn je napisao/la: ↑09 feb 2021, 20:37 - mIRC (bolchat, stealth... upoznavala se i sastajala raja po Skandinaviji devedesetih i par godina u dvijehiljaditim)
- novaraja, kaficnet, dernek - šta se tu brakova sklopilo a bogami i rasklopilo. A onda dođe Facebook
Nije da nisam nalijetao na svakakve delegate, jedna je htjela da dođe odmah kod mene u grad da se upoznamo. Ja joj predložio najbolje hotele u gradu sa pristupačnim cijenama - mlada popizdila. “Šta si mislila, da prespavaš kod mene? Prvo da se upoznamo”.
Druga je bila spremna da napusti muža i djecu. Rekao sam joj da se nađemo na pola puta u tom i tom gradu. Kad je tamo stigla, zvala telefonom “Ej evo me, gdje si ti?” Kod kuće rekoh. To što si otišla od muža je shvatljivo. To što si otišla od djece mi je odvratno. I spustio slušalicu, ugasio telefon, izvadio SIM-karticu i bacio (tad nije bilo funkcije da blokiraš broj), stavio svoju staru SIM-karticu, upalio telefon i zvao jarana da se nađemo na kafi.
Ali kad izjavi da bi i vlastitu djecu ostavila... Trenutačno Turn off...
Zamisliš samo, dokle bi joj ti bio, ako je sposobna djecu ostaviti... Do sljedeće prilike.
Kaze ona "Hajde sto je mene - preboljet cu, prezivjet cu. Ali zasto djecu? Pa mjesecima ih nije vidio..."
Slusam, otpijem gutljaj kafe i velim "Imace se kad kajati".
3
2
1
1
To ne mogu nikako shvatiti... da neko može dijete ostaviti :face
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ah budala i krivih drva nikad dosta.
1
1
Eh kako reče omma...sve to iskihaju prije ili kasnije.
Ne znam s jedne strane, kakva to mora biti osoba....a sa druge, i onaj, kome takva dolazi- šta razmišlja?
Ako je baš toliko voli, inzistirao bi da su i djeca s njom, to je dio njenog života...ali svakakvih mozgova eto...
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31153
evo maloprije zove komsinica kuci kaze jel moze neko da ode do djece mi, sama su kuci, neko im kuca na vrata. odem ja i vidim bijo otvoren prozor pa promaha lupala vrata i reko da ih malo zezam, udjem u sobu i pocnem da se derem pa onda oni pocese da vriste i placu, jedva prestase ocm. tako da razumijem te sto ostave djecu, haj se ti zajebavaj s njima
0
1811
To je stranica za swingere.
2
2