i ne varaju i ne kradu
a sto vole kopat tuDZe uhhh
kaze meni skoro 1 guska aaaa sto ti uzivas
vidila slike na vocap statusu
@Dina naravno sve 1/2 a i ako nije a steceno je u braku opet imas pravo na upis suvlasnista hihi

i ne varaju i ne kradu

U BiH gradovima je potpuno prihvaceno zivjeti godinama zajedno prije braka, a mnogi ni ne planiraju brak.
To je možda nekada bilo...

Muskarcima odgovara tradicionalni brak, a opcenito se i teze razvode.

napisah već, što manje bakćanja s državnim procedurama i papirinama mi odgovara.
oprosti ali ne mogu se složiti sa ovom konstatacijom nikako....Crvena Nit je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:12U BiH gradovima je potpuno prihvaceno zivjeti godinama zajedno prije braka, a mnogi ni ne planiraju brak.

evo ne znam....Crvena Nit je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:13Muskarcima odgovara tradicionalni brak, a opcenito se i teze razvode.
1
nismo svi sa njivama mlada
Vjeruj, sada je normalno da "djedu cura dođe na konak".. Slušam majke koje kažu kćerkama da se odmah ne vjenčaju, nego isprobaju, pa ako ne ide, hajde makar nije se razvodila...Max je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:14oprosti ali ne mogu se složiti sa ovom konstatacijom nikako....Crvena Nit je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:12
U BiH gradovima je potpuno prihvaceno zivjeti godinama zajedno prije braka, a mnogi ni ne planiraju brak.
u "većim sredinama" moooožda
ali u manjim, jaako teško....
2
Ja ih znam puno... dosta ih je starijih
1
evo ne znam majkem
Sva moja rodbina i komsije su manje vise religiozni.
Ma vidi