Pa da. Ti si pitala kada nisi znala. Nekoliko minuta poslije smo saznali uloge, i ti vise nisi pokretala to pitanje.
Zasto?
Pa da. Ti si pitala kada nisi znala. Nekoliko minuta poslije smo saznali uloge, i ti vise nisi pokretala to pitanje.
1

zato sto sam zaspala
Hahhh, misli šta hoćeš, nije to samo odluka jedne osobe... Ali, iskreno, ja da imam ijedno od toga, vjerovatno ne bih imala vremena za forum, a kamo li igricuDigla_da_kreči je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:41Tutnula sam pacurliju svekru i svekrvi, coeka poslala kod jarana da gleda utakmice, tako da imam svo vrijeme svijeta da visim na forumu i iz svakog tvog odgovora bivam ubjedjenija da si ono sto i tvrdim.Dina je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:36 Hmmm, ti mene uopšte ne poznaješ
Ali ni po cijenu da me odmah objesite, neću iznositi neke private detalje, pod pritiskom, zbog igre...
Ali, eto, vi ostali, koji me poznajete, znate da to što sam nedjeljom na forumu nije nikakav argument...
Ehhh, sada, i ti vjerovatno imaš porodicu, radiš sutra za razliku od mene, i inače te nema često na forumu kao danas![]()
![]()
Biće tebi beskrajno čim smrkne

a damir ulijece u wc i gleda isto tako stotinu poruka
1
1
Kaže njega uvijek prvog ubijusmajlic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:53a damir ulijece u wc i gleda isto tako stotinu poruka
on mafija
haos
sa malfojem i jos dvoje
ne zna jel posao ili dosao
pogleda na sat, pola sata u wc-u sjedi
o ti majki, ne stigoh pregledati sorajine slike a kamoli da ovima na chatu pisem
sutra cu citati i pisati
svakako ce me optuziti medju prvima