Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ne mogu ja kopkati cbijece nema.sanse...sve to treba zabetonirati i loncanicee kupiti i cao

0
joj ja jučer gdje sam bio
tačno sam vidio đe bih zakopo cvjetnjak, malo hadžibega, malo ruža, onih japanskih tratinčica, pa između toga prolaze napraviti...
i onda se skontam da nikada nisam volio oko toga, al evo to bi mi pričinjavalo veliko zadovoljstvo, potočić šušti, ptičice cvrkuću, i lagano stvaranje u umu, slušajući te zvuke....
2
2
I say what I think, I think what I say
Ma ne znam.ja oko cvijeca, a ova moja hafiza da nije dr bila bi cbjecarka, u sve se zivo cura razumije.Max je napisao/la: ↑01 mar 2021, 11:05joj ja jučer gdje sam bio
tačno sam vidio đe bih zakopo cvjetnjak, malo hadžibega, malo ruža, onih japanskih tratinčica, pa između toga prolaze napraviti...
i onda se skontam da nikada nisam volio oko toga, al evo to bi mi pričinjavalo veliko zadovoljstvo, potočić šušti, ptičice cvrkuću, i lagano stvaranje u umu, slušajući te zvuke....
0
misliš da ja znam...Iskra je napisao/la: ↑01 mar 2021, 11:07Ma ne znam.ja oko cvijeca, a ova moja hafiza da nije dr bila bi cbjecarka, u sve se zivo cura razumije.Max je napisao/la: ↑01 mar 2021, 11:05
joj ja jučer gdje sam bio
veze nemam odotom...
1
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Foto dokaz br. 1
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
@Pina
jarane tebi je neko pojeo 8 stranica
asli ono njanje

jarane tebi je neko pojeo 8 stranica
asli ono njanje
2
2