Beskrajna noć na Bledu - chat
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Re: Beskrajna noć na Bledu - chat
A sto vi njemu ne verujete da je inspektor?
Kojom logikom bi sebe dovodio u tu opasnost da nije istina ono sto govori?
Kojom logikom bi sebe dovodio u tu opasnost da nije istina ono sto govori?
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Imas li ti ikakvu teoriju?
Eto, vjerujes da je Arslo civil. Ko su onda mafijasi?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ako pocrveni, a 99%sam sigurna da hoće, tada tebi neću biti sumnjiva?
Hajde, valjda će i drugi ići tvojom logikom, a ne maxovom...
Max je u pravu u vezi jednoga...
Totalno smo razjedinjeni, sumnjamo stalno, vrtimo se u krug i nista nam jos nije jasno... Barem meni nije
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Sve super, ali ovako, da bauljamo svaki za sebe, samo nas vse manje i manje ima... :face
Morat čemo se oko nekoga skupiti, pa makar nam to zadnje bilo...
Ako se skupimo oko civila imamo barem neku šansu, ako se oko mafijaša ili ostanemo sami, gotovi smo...
0
kao da je logika bitna. Ja napisem mracnom razlog zasto dina i cime sam se vodio pa je odluka pala bas na nju, on napise "ne zanimaju me prosle partije".
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Pa eto, izostavite mene. Ako sam ja problem.
Naveo sam ko su civili, u obje situacije, po mom misljenju. Iz razlicitih razloga.
1. Mehaning
2. Mrachno
3. Toxic
Jel' se mozemo skupiti oko njih, ako smo civili?
Naveo sam ko su civili, u obje situacije, po mom misljenju. Iz razlicitih razloga.
1. Mehaning
2. Mrachno
3. Toxic
Jel' se mozemo skupiti oko njih, ako smo civili?
0
ono u cemu se sa Maxom slazem je da si se ti zapetljao da više ne znas sta pričas...imal ko da ti nije sumnjiv? osim tebe naravno.
Ako si civil samo nam odmažes, ako si mafija svaka tebi cast, pa ti vidi sta ćes dalje :haya
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Miss, neko misljenje, molim.
Osim o meni.
Osim o meni.
0
Zašto mi je to sa inspektorom sumljivo...
1. Rečeno je tek, kad je do grla u gabuli
2. Provjerava igrača, koji radi za njega, a ne one, koji ga žele objesiti
3. Tvrdi da je inspektor dva puta, a mogučnost za tako nešto je jako mala (1:51 otprilike)
4. U žaru razgovora opali, da je pregledao več više njih, a samo je jedna noč bila
Ili je mafija ili se pogubio...
0
de se malo dogovori sam sa sobom. Sto sad vjestica nije, a sto toxic jeste?
I gdje su ti tu Dmr, Ariel...tu si suzdrzan ili?
A ja sam mafija jel?
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

ne mogu a da ne unesem i svoje iskustvo ranijih partija sa socom...
vako se isto ponašao i doveo me do toga da ni sam sebi nisam vjerovao šta sam, pa se onda pridružih mafijašu, što je dovelo do pobjede mufljuza, jer tokom cijele partije je mafija pustila tu prepirku između mufljuza i njega, a on je (soc) predzadnji visio, ja ubijeđen da je mufljuz kad on pozeleni...
e jbg....
0
I say what I think, I think what I say
- toxic
- Etablirani član

Dina i Soc su prvi put presudili sto se tice Arslanovog vesanja.
Istina je da je nelogicno da proveris nekog ko ti je 'spasio' zivot, al' mozda su mislili ako medju zadnjima glasaju ZA da ce time dobiti poverenje civila.
A i da su glasali ZA i Arsla pozelenio bili bi medju sumnjivima, pa mozda nisu hteli da rizikuju
S druge strane, pogledajte Arslanovu prvu odbranu.
Deo zbog kojeg mu verujem da govori istinu.
Zasto je proverio Dinu koja ga je navodno spasila samo on zna, instikt?
Istina je da je nelogicno da proveris nekog ko ti je 'spasio' zivot, al' mozda su mislili ako medju zadnjima glasaju ZA da ce time dobiti poverenje civila.
A i da su glasali ZA i Arsla pozelenio bili bi medju sumnjivima, pa mozda nisu hteli da rizikuju
S druge strane, pogledajte Arslanovu prvu odbranu.
Deo zbog kojeg mu verujem da govori istinu.
Tad jos uvek nije mogao imati nikakav odgovor od naratora.
Zasto je proverio Dinu koja ga je navodno spasila samo on zna, instikt?
0
- toxic
- Etablirani član

Soc nas svojim izlaganjima sve hoce zbuniti da se medjusobno poubijamo.
A sve kao neka logika
A sve kao neka logika
0
Kad je to bilo...Max je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:34ne mogu a da ne unesem i svoje iskustvo ranijih partija sa socom...
vako se isto ponašao i doveo me do toga da ni sam sebi nisam vjerovao šta sam, pa se onda pridružih mafijašu, što je dovelo do pobjede mufljuza, jer tokom cijele partije je mafija pustila tu prepirku između mufljuza i njega, a on je (soc) predzadnji visio, ja ubijeđen da je mufljuz kad on pozeleni...
e jbg....
0
Vjestica se direktno sukobila sa Arslom I to zestoko. Ako je Arsla mafijas, ona je civil. To je donja lista. Svi smo se sukobili sa Arslom i nema teorije da je Arsla mafijas a da je I neko od nas mafijas.
O toxic sam napisao u drugom scenariju, u kojem pisem ako je Arslo zelen, da je ona najvjerovatnije civil u oba scenarija.
0
zamolio bih @Max @Miss Y. @Ariel i @toxic da glasaju za.
jeste da postaje onda tesko civilima dobiti partiju, jer jos jedan civil ide tokom noci. 5:4. Steta ako je smajlic imala dupli glas. DDK nije jer je glasala za moje vjesanje, a dupli je odlucio na kraju.
Ako ipak kojim slucajem necete da me poslusate a doktor me sacuva imat cemo jos jednu informaciju.
Po stoti put. Za Dinu nisam sumnjao da je mafijas kada sam pitao za nju, ali sam htio biti siguran da je civil i da na neki nacin okupimo civile oko sebe.
jeste da postaje onda tesko civilima dobiti partiju, jer jos jedan civil ide tokom noci. 5:4. Steta ako je smajlic imala dupli glas. DDK nije jer je glasala za moje vjesanje, a dupli je odlucio na kraju.
Ako ipak kojim slucajem necete da me poslusate a doktor me sacuva imat cemo jos jednu informaciju.
Po stoti put. Za Dinu nisam sumnjao da je mafijas kada sam pitao za nju, ali sam htio biti siguran da je civil i da na neki nacin okupimo civile oko sebe.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
na drugom mjestu....Mehaning je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:36Kad je to bilo...Max je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:34
ne mogu a da ne unesem i svoje iskustvo ranijih partija sa socom...
e jbg....![]()
0
I say what I think, I think what I say