Beskrajna noć na Bledu - chat

Iznad, ispod, s lijeva, s desna....
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Re: Beskrajna noć na Bledu - chat

Post Postao/la Dina »

toxic je napisao/la: 03 mar 2021, 14:06
Socrates je napisao/la: 03 mar 2021, 14:00 Nisam bas mislio da se vas dvoje izjasnite, @Dina I @Arslan_11 jer vi imate konflikt interesa.

Vise sam mislio na ostale civile. Znamo li ista ako ne znamo sigurno koje je boje Arslo?
Ne znamo, ali ista je situacija bila i sa Dinom pa smo je oslobodili. Ne vidim sto to ne bi uradili isto i s Arslom.
Da verujem Dini na rec vise nego njemu nemam osnove iako vi svi vidite drugacije :zbunj

Ja sam navela zbog cega mislim da je on iskren.
On je iskren jer su mu potezi nelogicni? Ako se sjecam dobro, mislim da si to rekla...
Mada meni nije nelogicno nimalo sto se pokusava spasiti, oa sljedeci je naklupi bolan :ha
A mojim potezima, koji su ga spasili ,ne vjerujes :crni
Ne ljutim se ja, ali sto njemu vjerujes na rijec, a meni ne vjerujes iako vidis cijelo vrijeme kako igram :smoto
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Arslan_11
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17290

Post Postao/la Arslan_11 »

Dina je napisao/la: 03 mar 2021, 14:07
Arslan_11 je napisao/la: 03 mar 2021, 14:04

Nego kada me vjesaju koga cete likvidirati. Mada je svejedno, toliko ste izludili civile da sami misle da su mafija. Malo malo provjeravaju inbox i poruku od storma. :crni
Well played nema sta. :klanja
Arslo, ako ti budes civil, rekla sam, neka nominuju svi mene odmah sutradan...
Jel moze :zbunj
Ma u prednosti ste. Odem ja sada, veceras jos jedan civil. Sutra odes ti ali ce i mafijasi glasati za tebe. Zrtvuju tebe a odigrate tako da nema vise niko dva glasa eventualno neki civil. Mozda ga vjesaju ili ne svejedno jer svakako ide noc i opet ode jedan civil. Vi ste pobjedili jer su civili glasali protiv tvog vjesanja.
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Arslan_11
Čupavo
Čupavo

Dina je napisao/la: 03 mar 2021, 14:10

Ne znamo, ali ista je situacija bila i sa Dinom pa smo je oslobodili. Ne vidim sto to ne bi uradili isto i s Arslom.
Da verujem Dini na rec vise nego njemu nemam osnove iako vi svi vidite drugacije :zbunj

On je iskren jer su mu potezi nelogicni? Ako se sjecam dobro, mislim da si to rekla...
Mada meni nije nelogicno nimalo sto se pokusava spasiti, oa sljedeci je naklupi bolan :ha
A mojim potezima, koji su ga spasili ,ne vjerujes :crni
Ne ljutim se ja, ali sto njemu vjerujes na rijec, a meni ne vjerujes iako vidis cijelo vrijeme kako igram :smoto
Ali ja ne bih bio na klupi da nisam glasao za tebe. Ja nisam imao glasa prije nego sam glasao za tebe. Zasto sam sebe dovodim u ovaku situaciju?
Toliko potencirate na tom spasavanju kao da ono nije moglo biti zarad nekog cilja.
0
Until I die!
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit

Post Postao/la Dina »

Ja ne trazim da mi vjeruju na rijec, nego da traze argumente u mojoj igri i postupcima...
@Arslan_11
Pa istu takvu prednost, mozda i bolju, u startu igre, bi imala mafija da si ti kao civil nastradao onda :zbunj
Plus jos onih troje...
A ne bi nikoga morali ni žrtvovati, pogotovo ja ne boh bila ni u kakvoj opasnosti :face

I gdje je tu logika :smaja
Znam ja da ti ne volis sto se to desilo, ali hajde, necemo o igri...
Vjerovacu ti na rijec :crni
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14896

Post Postao/la Socrates »

Socrates je napisao/la: 03 mar 2021, 14:00 Nisam bas mislio da se vas dvoje izjasnite, @Dina I @Arslan_11 jer vi imate konflikt interesa.

Vise sam mislio na ostale civile. Znamo li ista ako ne znamo sigurno koje je boje Arslo?

Pa hajde da vidimo kako bi to islo. Oslobodimo Arslu. Oni ubiju civila. Nece ubiti ni Arslu ni Dinu, u bilo kojoj kombinaciji. 6:4 za nas. Nista ne znas.

Koga cete vjesati? Arsla I Dina su izvan razgovora. Jer mozes opet pogrijesiti kod oboje. Bilo koja greska, gotovo jer ce biti 4:4 sljedeci dan.

Ja cak mislim da bi mene vjesali. :zbunj
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Socrates
PRO behar
PRO behar

Ako je Arsla sigurno zelen, barem znate da cete sljedeci dan vjesati Dinu. :zbunj

Toliko je jasno.
1
1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar

Dolazimo do bizarne situacije da bi se zapravo Dina trebala zalagati da ne objesimo Arslu, ako je Arsla zelen.

Jer samo tako ona nije sumnjiva. Je l' vidite vi kako je ovo zajebana igra?
0
Arslan_11
Čupavo
Čupavo

Dina je napisao/la: 03 mar 2021, 14:19 Ja ne trazim da mi vjeruju na rijec, nego da traze argumente u mojoj igri i postupcima...
@Arslan_11
Pa istu takvu prednost, mozda i bolju, u startu igre, bi imala mafija da si ti kao civil nastradao onda :zbunj
Plus jos onih troje...
A ne bi nikoga morali ni žrtvovati, pogotovo ja ne boh bila ni u kakvoj opasnosti :face

Koji su argumenti u tvojoj igri osim hiljaditog ponavljanja mafije da si me spasila? Uostalom ti me nisi spasila. Spasio.me.socrates i dupli glas civila.
0
Until I die!
toxic
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 10001

Post Postao/la toxic »

Socrates je napisao/la: 03 mar 2021, 14:23 Ako je Arsla sigurno zelen, barem znate da cete sljedeci dan vjesati Dinu. :zbunj

Toliko je jasno.
Pa, ti upravo govoris ono sto ja od juce...
Sto nismo obesili Dinu, pa na osnovu toga sta je ona odlucili sta cemo dalje s Arslom?
Nego nju postedimo, a njega vesamo.

A vec nekoliko puta sam pisala kako ja vidim situaciju, besmisleno je da se ponavljam.

Sve ima smisla, i nista nema smisla :uh
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Socrates
PRO behar
PRO behar

toxic je napisao/la: 03 mar 2021, 14:27
Socrates je napisao/la: 03 mar 2021, 14:23 Ako je Arsla sigurno zelen, barem znate da cete sljedeci dan vjesati Dinu. :zbunj

Toliko je jasno.
Pa, ti upravo govoris ono sto ja od juce...
Sto nismo obesili Dinu, pa na osnovu toga sta je ona odlucili sta cemo dalje s Arslom?
Nego nju postedimo, a njega vesamo.

A vec nekoliko puta sam pisala kako ja vidim situaciju, besmisleno je da se ponavljam.

Sve ima smisla, i nista nema smisla :uh
Pa to je potpuno ista situacija. Riskirali bi. S tim da je citava situacija sa Arslom proizvela sljedeca dinamiku - ako je Arsla crven, znamo sigurno pet-sest civila.

Da smo objesili Dinu, I ona crvena, nista ne bismo znali. Potpuni mrak.
1
1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar

@Dina ti si svjesna da ako je Arsla zelen, ode ti sljedeci dan na vjesala.

Jesi li bas sigurna da ga toliko zarko zelis objesenog?
1
1 slika
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit

Post Postao/la Dina »

Arslan_11 je napisao/la: 03 mar 2021, 14:25
Dina je napisao/la: 03 mar 2021, 14:19 Ja ne trazim da mi vjeruju na rijec, nego da traze argumente u mojoj igri i postupcima...
@Arslan_11
Plus jos onih troje...

Koji su argumenti u tvojoj igri osim hiljaditog ponavljanja mafije da si me spasila? Uostalom ti me nisi spasila. Spasio.me.socrates i dupli glas civila.
Vidis, nije bi milo mrsko otici i prebrojati...
Za su glasali max, mrachno, mehaning, malfoj, ddk, dmr, toxic...
Protiv smajlic, vjestica, ariel, arslan, missy...
7:6 za vjesanje
U tom momentu glasam ja protiv...
Da sam glasala za, bilo bj 8:6 i nista ti ne bi znacio Socov protiv...
A ko je dupli glasac, to ja ne znam pa ne mogu znati bi li te on spasio, a ne znam ni kako ti to znas... cak i tada, ako je dupli bio protiv, bilo bi nerjeseno...
Ispravite me ako grijesim :zbunj
0
Mehaning
Proleter
Reactions: 6446

Post Postao/la Mehaning »

@Socrates

Ako imaš vremena (ja sam danas u gabuli) probaj malo analizirati ove naše spavače, koji jedva da se javljaju... :ovaj

Tko god da je mafija, ne vjerujem da rade stihijski, nego se moraju jako dobro i detaljno dogovarati i kombinirati sve moguče situacije, dok mi jedan drugoga natežemo po chatu... :ovaj

Sasvim je moguče, da se im nakon svih dogovora jednostavno neda ili nemaju vremena visiti još i na chatu... :ovaj

Barem ne svima... :ovaj
0
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit

Post Postao/la Dina »

Socrates je napisao/la: 03 mar 2021, 14:35 @Dina ti si svjesna da ako je Arsla zelen, ode ti sljedeci dan na vjesala.

Jesi li bas sigurna da ga toliko zarko zelis objesenog?
Soc, po atmosferi bi rekla da ce mnogi ici za maxom, i ako bude crven, ja nisam sigurna, a kamo li ako bude zelen :face
Ali njegova boja ce nam puno toga otkriti... imacemo temelj za neku teoriju o mafiji...
Sad ne znamo skoro pa nista :zbunj
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Dina je napisao/la: 03 mar 2021, 14:41
Arslan_11 je napisao/la: 03 mar 2021, 14:25

Vidis, nije bi milo mrsko otici i prebrojati...
Za su glasali max, mrachno, mehaning, malfoj, ddk, dmr, toxic...
Protiv smajlic, vjestica, ariel, arslan, missy...
7:6 za vjesanje
U tom momentu glasam ja protiv...
Da sam glasala za, bilo bj 8:6 i nista ti ne bi znacio Socov protiv...
A ko je dupli glasac, to ja ne znam pa ne mogu znati bi li te on spasio, a ne znam ni kako ti to znas... cak i tada, ako je dupli bio protiv, bilo bi nerjeseno...
Ispravite me ako grijesim :zbunj
Nije ovo u potpunosti precizno.

Prije tvog glasanja je bilo 7:5 Za. Niko ne zna ko je Dupli osim njega samog. Da si glasala Za, Arslo bi visio bez obzira na moj glas. Dakle, jesi ga spasila od vjesanja.
1
1 slika
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit

Post Postao/la Dina »

Kako ddk moze doci i glasati umjesto ariel?
Miskim, kako ariel zna kako da glasa, ako nije ni pogledala...

Ja vise necu igrati, objesite i mene, i arslana i soca.... nek dmr, i ariel dovrse igru :crni
O
0
Mehaning
Proleter
Reactions: 6446

Post Postao/la Mehaning »

Treba uvesti mogučnost samoubojstva... :face
3
2 slika 1 slika
Odgovori

Natrag na “Igrice”