Vizita
Re: Vizita
Maloprije sam imala.pacijenticu koja je prebolovala koronu u septembru a culo mirisa joj se jos u potpunosti nije vratilo.
@Arslan_11
@Dina
@pink floydd
Kako je kod vas s posljedicama?
@Arslan_11
@Dina
@pink floydd
Kako je kod vas s posljedicama?
1
1
Meni se vratilo nakon par dana 
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
baš sam slušala maloprije nekog doktora kako govri da posljedice u smislu umora, iscrpljenosti i sl. mogu trajati i nekoliko mjeseci nakon prebolovane korone....preporučuje samo lagane aktivnosti i zdravu ishranu.
4
3
1
1
Juce sam.isto imala.pacijenta...bio podvrgnut kirurskom zahvatu, dijabeticar, hipertenzicar...koronu prebolovao kao da je najzdraviji. Supruga mu bivsa sportasica, zdrava , jedva se izvukla. Bila na kisiku...
Zaista vise nema nimakvog pravila.
2
2
Ne znam šta da mislim@Iskra
Jako brzo se umaram, plitko dišem, ako više pričam ostajem bez daha pa onda šapućem, malo bude i aritmije, bila prestala piti aspirin, ali mi rekli da moram još...
Ali, sve u svemu, vidim da ide na bolje...hvala Bogu.
Samo kada se skontam da je prošlo šest sedmica, a da ja još nisam u stanju raditi, dođe mi da plačem
Nadam se da je Stormova mama dobro?!
Jako brzo se umaram, plitko dišem, ako više pričam ostajem bez daha pa onda šapućem, malo bude i aritmije, bila prestala piti aspirin, ali mi rekli da moram još...
Samo kada se skontam da je prošlo šest sedmica, a da ja još nisam u stanju raditi, dođe mi da plačem
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Za sad je dobro , hvala. Inace je vitalna i dobrog opceg zdr stanja tako da se zaista nadam da nece biti nikakvih komolikacija.Dina je napisao/la: ↑24 dec 2020, 16:22 Ne znam šta da mislim@Iskra![]()
Jel.pijes asp.protect 100 ili onaj obicni 500?
1
1
Protect 100... ali, imam osjećaj da mi od njega bude loše, i prestala ga piti, na svoju ruku, pa su me naružiliIskra je napisao/la: ↑24 dec 2020, 16:29Za sad je dobro , hvala. Inace je vitalna i dobrog opceg zdr stanja tako da se zaista nadam da nece biti nikakvih komolikacija.Dina je napisao/la: ↑24 dec 2020, 16:22 Ne znam šta da mislim@Iskra![]()
Jel.pijes asp.protect 100 ili onaj obicni 500?
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ma da, ordinirali ti ga kao prevenciju trombozama...
Klexan je isto dobar, ali se daje subkutano , pa nije praktican.
Ma gledam ove terapije sto se daju , sve je to slicno ali....
1
1
Ma da je šta htjelo biti, bilo bi... Aspirina se dr. sjetila nakon tri sedmice 
Nema veze, piću ga još petnaestak dana...
A nadam se, aBd, da tvojima neće ništa zatrebati
Nema veze, piću ga još petnaestak dana...
A nadam se, aBd, da tvojima neće ništa zatrebati
1
1
Citam.neki clanqk o posljedicama kovida...
@Dina kod tebe znamo, jos si potpuno neoporavljena, a kako je sin?
@Arslan_11 ti, supruga, sin? Ista?
@Moonlight
@pink floydd
Ko jos?
@Dina kod tebe znamo, jos si potpuno neoporavljena, a kako je sin?
@Arslan_11 ti, supruga, sin? Ista?
@Moonlight
@pink floydd
Ko jos?
0
Vjerujes da se i nakon 4 mjeseca ponekad znam osjećati lose..lose u smislu kao da sam bolestan i odmah ustanem mirisati parfeme
ostatak ekipe je dobro.
4
2
1
1
1
1
Until I die!
Until I die!
@Iskra
Mali je, hvala Bogu, dobro...
Mada, i on je imao neku grlobolju, pa me bilo prepalo, taman kad se i meni pogoršalo stanje, zato sam pomislila da smo opet negdje zakačili...
Ali, prošlo ga je, hvala Bogu...
Ja sam zamalo otišla doktoru, da imam bolju komunikaciju s porodičnom, i otišla bih...
Ne mogu više ni privatno, potrošila sam minimalno hiljadu za preglede, nalaze i doktore privatno, a imam osiguranje, koja glupost!
Korona je čudna, sad si ok, sad si loše... I nikada ne znaš kakav ćeš osvanuti?!
Ne vjeruje ti niko, što je najgore, da ni nakon tri mjeseca nisam ona stara
Mada, i on je imao neku grlobolju, pa me bilo prepalo, taman kad se i meni pogoršalo stanje, zato sam pomislila da smo opet negdje zakačili...
Ja sam zamalo otišla doktoru, da imam bolju komunikaciju s porodičnom, i otišla bih...
Ne mogu više ni privatno, potrošila sam minimalno hiljadu za preglede, nalaze i doktore privatno, a imam osiguranje, koja glupost!
Korona je čudna, sad si ok, sad si loše... I nikada ne znaš kakav ćeš osvanuti?!
Ne vjeruje ti niko, što je najgore, da ni nakon tri mjeseca nisam ona stara
5
4
1
1
Upravo to...pricam.danas s pacijentom, prelezao koronu...kazeDina je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:34 @Iskra
Ne vjeruje ti niko, što je najgore, da ni nakon tri mjeseca nisam ona stara![]()
Doktorice nisam isti kao prije.
Kako tacno?
Kaze ne zna, isto ko da su mu "baterije" napola.
0
I kod mene je malac nakon prve sedmice u skoli imao grlobolju, neki stari doca mu je dao ab i ab kapi za nos. Srecom proslo je bez vecih tegoba.
Bas je zeznuta korona, jer i ja nisam jos onaj stari, a nisam imao jake simptome kao ti @Dina
Bas je zeznuta korona, jer i ja nisam jos onaj stari, a nisam imao jake simptome kao ti @Dina
3
1
2
2
Until I die!
Until I die!