primjetilo se
super si bio, igraj opet ali se ne sikiraj toliko
primjetilo se
sokrat je meni toliko picio po zivcima da je sekunda falila da ga roknem umjesto ddk
Da, pitao za mracnog i ode fiat u staro zeljezo.
Bgm ja sam par puta provjeravao na kojoj si listi
Ma ako sam s moba, pa sunce piči, farbaj ma šta bilo
Upravo svaka cast @storm .
Meni je zasmetalo to što mnogi nisu vjerovali da su uloge dodjeljene random...
1

Ma jarane nista licno. Nego stavi se u kozu nas koji smo igrali prvi put. Milion postova prvi dan a u biti se nista ne desava. Daj ba akcije malo
1
2
Ja kvotam @Miss Y. kad smo glasali za tebe i kazem joj vjeruj mi na rijec. Na to ona glasa protiv tvog vjesanja.Dina je napisao/la: ↑04 mar 2021, 18:09Meni je zasmetalo to što mnogi nisu vjerovali da su uloge dodjeljene random...
Nije fer prema meni jer mi je od starta teže, ali valjda je i to nečija taktika
I onda to kada si ti se javio i iznova potvrdio je jos me ucinilo sumnjivijom, djelovalo je tako...
Zasmetale su mi neke stvari oko igre, mozda i nije protiv pravila, ali je ružno...
Glas po sms, mijenjanje nominacija nakon sto se dobije kritika na chatu, mogli smo jos malo pa i glasove mijenjati kada vidimo kako glasaju drugi...
Ali, da se opet svi sada ne palite, fakat mi nije toliko stalo do pobjede koliko imam osjecaj da kada soc, ja, arslo, ispisemo stranice, i stranice, neko dođe i pita ko je najsumnjiviji, i tako glasa... nekako popljuje sav trud.
I malo mi je bila nefer prednost missy i arslo u tandemu, znaci imali su skupa tri glasa, pa to je skoro pa mafija :ha
I opet su te Arslo zamalo ubilijos inspektor :face
Mozda je to njihov nacin igre, to Romeo/Julija fazon, ali mi se nije svidjelo, i rekla sam to odmah, i njima...
E sada, to su kritike, ima i dobrih stvari...
1
jes popla onaj caj? jesi jele.. ma ja nema ga vise a i nece ga bit bgmvjesticanametli je napisao/la: ↑04 mar 2021, 18:11![]()
oj drage moje kolege a mi zvoncali vazda na viber
![]()
1
e to me iznenadilo
1