Username je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:20
@toxic je i arslana odbranila, sunce pametno
Meni je Arslana toliko bilo zao sto mu niko ne veruje da sam citavu temu preturila da pronadjem dokaze i argumente.
I iznesem sve crno na belo i opet ne mogu da ih uverim
U tom momentu vecina nas je smetnula na vesanje Vjestice jer je fokus bio na Dini i Arslanu.
Makar smo se kod nje slozili i tad je klupko pocelo da se odmotava.
Username je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:20
@toxic je i arslana odbranila, sunce pametno
Meni je Arslana toliko bilo zao sto mu niko ne veruje da sam citavu temu preturila da pronadjem dokaze i argumente.
I iznesem sve crno na belo i opet ne mogu da ih uverim
U tom momentu vecina nas je smetnula na vesanje Vjestice jer je fokus bio na Dini i Arslanu.
Makar smo se kod nje slozili i tad je klupko pocelo da se odmotava.
I hvala ti na tome, zbog tebe sam ostao pri pameti.
3
21
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Meni je soc razvuko pamet da u jednom momentu ni ja nisam znao sta sam vec sam morao pogledati poruku sto mi je storm poslao. Tamam se ja fokusiram na mrachnog, bub teorija, prebacim fokus na vjesticu gruh nova trorija, citam arslu gruh 1867 teorija.
Pokusavam postom da napravim konfuziju u mafiji i umjesto da se oko te zamke pozabavimo jok....
Max je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:21
Meni je soc razvuko pamet da u jednom momentu ni ja nisam znao sta sam vec sam morao pogledati poruku sto mi je storm poslao. Tamam se ja fokusiram na mrachnog, bub teorija, prebacim fokus na vjesticu gruh nova trorija, citam arslu gruh 1867 teorija.
Pokusavam postom da napravim konfuziju u mafiji i umjesto da se oko te zamke pozabavimo jok....
E sad vidiš kako je meni igrati....što god sam ulogom, ubiše me po bubrezima
a obojica znamo zasto.. ti dobar igrac, a ja smetalo.
Ma i nisam ja nešto posebno....ali sam dosta igrao, par puta bio mafija, a to se ne zaboravlja, kako sam lagao
Dobar si ti dobar...od sad kandidat za prvu noć
Znaciii aaaaa. Jbt posao sam zapostavio bio....
Cestitke svima dobra partija...
Isto, u jednom momentu sam mislila da je on mafija jer je bas u zapetljavao preko svih granica.
To je moja opaska. Da previse detalja bas zbunjuje pogotovo kad su kljucni momenti u pitanju.
Takodje, cestitam svima
2
11
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran
Znaciii aaaaa. Jbt posao sam zapostavio bio....
Cestitke svima dobra partija...
Isto, u jednom momentu sam mislila da je on mafija jer je bas u zapetljavao preko svih granica.
To je moja opaska. Da previse detalja bas zbunjuje pogotovo kad su kljucni momenti u pitanju.
Takodje, cestitam svima
iako smo pobijedili ja cu ga ignorisati neko vrijeme na forumu.
4
4
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!