Jučer 21 stepen, a jutros baš hladno...
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Dobro jutro 
6
6
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Sabah hatosum i dobro jutro 
Šta ste se vas dvoje nadigli jutros.
Stan da srknem
Šta ste se vas dvoje nadigli jutros.
Stan da srknem
8
6
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Ja ustala standardno, za ostale ne znam....al sutra necu abd...ima da spavam.do.podne
0
Hoš hoš aha. Kad god sam rekla soavat ću do podne, nešto me je omelo i ustala sam rano 
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
1
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Imao sam 2 tetke
Jedna preselila sa 38-39 godina druga prije nekoliko godina mislim 2012-13te
Sad imam hanuminu tetku kraljica ocm
Zete de dodji ti mene uvijek poslusas sa onom tvojom zenom nmgu na kraj izac.. (spremila sira,jaja, piletine, kumpjera....)
Dobro dzutro piplsi i piplsise
6
4
2
2
I say what I think, I think what I say
Dal nam stvarno zelis dobro jutro ili...
Jutro ekipa, nadam se da ste svi dobro i zdravo.
za moju @Miss Y. koja je jedna od rijetkih osoba koja voli kafu kao ja.

5
5
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

@Moonlight
Ja nisam znao da je on ministar :face
Nedavni medijski nastup Arnela Isaka, ministra za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona u emisiji “Dejana talk show” izazvao je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama.
Tema i gosti ove emisije bili su mladi ministri, među kojima se našao i Arnel Isak. Njegov medijski nastup mnogi su ocijenili smiješnim, a najviše su dovodili u pitanje njegove retoričke sposobnosti.
Isak je svojim nastupom mnogima postao predmet ismijavanja, a ponajviše zbog podštapalice “Ze”, za koju se svi pitaju šta mu to znači uopće.
Tim povodom je Fokus kontaktirao Arnela Isaka, međutim odbio je objasniti šta mu to znači.
– Ne želim davati nikakve komentare na to – kategoričan je bio mladi ministar.
https://www.6yka.com/novosti/svi-se-pit ... i-novinari
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

Svako jutro brt
Kad sam na poslu nekad i sebi ne želim dobro
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
doći će šaomi, nekako s proljeća, nadam sepink floydd je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:51 @lejlamo šta je s telefonom ? Nedostaju nam tvoje slike![]()
2
2
ja poceo gledati video tog nastupa i nakon sto je rekao da voli tablete, mobitele i citati specifikacije, ja ga ukinem. Sramota me bilo gledati.pink floydd je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:42 @Moonlight
Nedavni medijski nastup Arnela Isaka, ministra za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona u emisiji “Dejana talk show” izazvao je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama.
Tema i gosti ove emisije bili su mladi ministri, među kojima se našao i Arnel Isak. Njegov medijski nastup mnogi su ocijenili smiješnim, a najviše su dovodili u pitanje njegove retoričke sposobnosti.
Isak je svojim nastupom mnogima postao predmet ismijavanja, a ponajviše zbog podštapalice “Ze”, za koju se svi pitaju šta mu to znači uopće.
Tim povodom je Fokus kontaktirao Arnela Isaka, međutim odbio je objasniti šta mu to znači.
Tuga bgm ko se kod nas bavi politikom i obnasa raznorazne, pa i veoma bitne funkcije.
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Ispravka krivog navoda on jepink floydd je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:42 @Moonlight
ze ministar sa ze komjputerima i ze tehnolofijom
Unfucking believable
2
2
I say what I think, I think what I say