Ali nadam se da si makar ovo prvo pogodio
Saznaću, ako ne prije, a ono na tehničkom, uskoro :face
1
Ja cu danas kupiti saomija na poklon...i to onaj 10 il vec kako se zove, uglavnom onaj zadnji.lejlamo je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:52doći će šaomi, nekako s proljeća, nadam sepink floydd je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:51 @lejlamo šta je s telefonom ? Nedostaju nam tvoje slike![]()
ćemo da klikamo
![]()
![]()
Provjeri ipak što prije...
Iako je politika ku..a, da ovaj ima imalo obraza nakon ovog nastupa bi dao ostavku. Nece je dati, jer je on ponosan na sebe, jer se normalna raja sprda i bori za opstanak, a oni slicni njemu, a kojih u BiH ima jako puno, ne vide nikakav problem. Pa imas more ljudi koji jos uvijek brane malinara, cestitaju mu i sta da ti tu kazes/uradis.Max je napisao/la: ↑05 mar 2021, 09:30Moj ommaOmmadawn je napisao/la: ↑05 mar 2021, 09:22 Nego po pitanju ovog ministra Arnela Isaka.
Pitanje koje vi trebate postaviti sebi je:
- zelite li ovakve ljude na poziciji?
- zasluzujete li ovakve ljude na poziciji?
- kako je uopste moguce da su ovakvi ljudi na pozicijama koje obnasaju?
Dragi ljudi, ovaj covjek ne moze promijeniti pelene jer to, kako sam kaze, nije usavrsio. Sta se to treba usavrsiti pri mijenjanju pelena na djetetu? On nije spreman pomoci vlastitom djetetu, kako onda ocekivati od njega da sluzi narodu? Ja ga ne bih pitao ni koliko je sati a ne neka vaznija pitanja.
Njegova "elokvencija" dokazuje da on uopste nije obrazovan covjek ni na onom osnovnom nivou.
Ovo "kze" je moguce da je neki tik i na to se ne bi trebalo ni obazirati.
Ali valjati ovakve gluposti a biti ministar dokazuje koliko u BiH ne bi trebalo da se proslavlja Dan nezavisnosti.
I znate sta je najgore?
Cinjenica da Arnel nije jedini u Bosni i Hercegovini. Imamo Zahiragica, pa onog direktora bolnice u Mostaru, pa cetnika donedavno gradonacelnika Srebrenice, pa glavnog baju u Banovicima, pa direktroricu KCUS i koga sve vec ne.
Ne treba se pitati zasto odlaze mladi i pametni - ti ljudi uopste nikome nisu interesantni u BiH. Niko ne vidi korist od njih.
Ali zato smo spremni svakome reci "vid´mu Hamo glave" i upitati "jel ti to pokislOO glOOva?". Uz obavezan smijeh.
Toliki nepotizam i toliki “podobni a ne sposobni” je godinama aktivan da vise nema nade za bilo kakvu promjenu.
Nema sanse da se to izkorjeni nikakvim promjenama...
Fleka ispod auta velis?
Moze jedino promjenom mentaliteta.Max je napisao/la: ↑05 mar 2021, 09:30Moj ommaOmmadawn je napisao/la: ↑05 mar 2021, 09:22 Nego po pitanju ovog ministra Arnela Isaka.
Pitanje koje vi trebate postaviti sebi je:
- zelite li ovakve ljude na poziciji?
- zasluzujete li ovakve ljude na poziciji?
- kako je uopste moguce da su ovakvi ljudi na pozicijama koje obnasaju?
Dragi ljudi, ovaj covjek ne moze promijeniti pelene jer to, kako sam kaze, nije usavrsio. Sta se to treba usavrsiti pri mijenjanju pelena na djetetu? On nije spreman pomoci vlastitom djetetu, kako onda ocekivati od njega da sluzi narodu? Ja ga ne bih pitao ni koliko je sati a ne neka vaznija pitanja.
Njegova "elokvencija" dokazuje da on uopste nije obrazovan covjek ni na onom osnovnom nivou.
Ovo "kze" je moguce da je neki tik i na to se ne bi trebalo ni obazirati.
Ali valjati ovakve gluposti a biti ministar dokazuje koliko u BiH ne bi trebalo da se proslavlja Dan nezavisnosti.
I znate sta je najgore?
Cinjenica da Arnel nije jedini u Bosni i Hercegovini. Imamo Zahiragica, pa onog direktora bolnice u Mostaru, pa cetnika donedavno gradonacelnika Srebrenice, pa glavnog baju u Banovicima, pa direktroricu KCUS i koga sve vec ne.
Ne treba se pitati zasto odlaze mladi i pametni - ti ljudi uopste nikome nisu interesantni u BiH. Niko ne vidi korist od njih.
Ali zato smo spremni svakome reci "vid´mu Hamo glave" i upitati "jel ti to pokislOO glOOva?". Uz obavezan smijeh.
Toliki nepotizam i toliki “podobni a ne sposobni” je godinama aktivan da vise nema nade za bilo kakvu promjenu.
Nema sanse da se to izkorjeni nikakvim promjenama...