smajlic je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:40
uuuh a nisi imao test, to ne treba ili?
Nisu me ni pitali za test, vidjeli slovenske papire i pustili me. Ja bi po pravilu trebao u karantin ali rjesenje mi je trebala izdati granicna policija, a oni su me pustili.
pa da, sta te briga
i ovdje to isto rade, koga zaustave to je to
dobro si se snasao bgm
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
Podrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:38
Nema nista protiv mene, ali ipak nismo jedno za drugo. Čudo bi bilo i da jesmo... Ipak koja bi sa mnom bila?? Ja je jos nisam našao. Ali čim joj malo drskije odgovoris, odmah' nemoj tako. S takvim stavom neces ni dokle. '
Ja ne znam kako bih se ponasao vise. Kulturno ili bezobrazno? Od ovog prvog nisam neke koristi imao.
Čestitas joj 8 mart, na kraju te dočeka ovakav stav...
Screenshot_20210308_193228.jpg
Jednostavno, psihicki nemam snage. Ne zelim vise nista. Prestao sam vjerovat u ljubav. Za mene je mrtva.
Dečko, ti si nama pokazao samo 10% od te poruke. Kakav ti stav imaš, to mi ne znamo. No njoj nešto smeta.
A sudeći po tvojim postovima ranije na tu temu, ti ni ne prihvataš promijeniti nešto.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Eh to je otprilike to. Liveno željezo. Teška pravo.
Ja ganjam i ogromnu livenu šerpu. U to ubaciš meso i razno povrće i zaliješ pasiranim paradajzom. Ostaviš nekoliko sati u rerni da se krčka.
Kod mene se jednom starci ubili za ručak.
Veli tata “Ako te i za šta Bog dao, jest za kuhanje”.
3
111
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Nema nista protiv mene, ali ipak nismo jedno za drugo. Čudo bi bilo i da jesmo... Ipak koja bi sa mnom bila?? Ja je jos nisam našao. Ali čim joj malo drskije odgovoris, odmah' nemoj tako. S takvim stavom neces ni dokle. '
Ja ne znam kako bih se ponasao vise. Kulturno ili bezobrazno? Od ovog prvog nisam neke koristi imao.
Jednostavno, psihicki nemam snage. Ne zelim vise nista. Prestao sam vjerovat u ljubav. Za mene je mrtva.
Dečko, ti si nama pokazao samo 10% od te poruke. Kakav ti stav imaš, to mi ne znamo. No njoj nešto smeta.
A sudeći po tvojim postovima ranije na tu temu, ti ni ne prihvataš promijeniti nešto.
Znam da je do mene. Ali ne znam kako da se promijenim. Šta da mijenjam na sebi? Kakav stav da imam? Kako da im prvi dojam iznesem? Kako sta??
Ocito sam tokmak. Zavrseno. Gotovo. Nije to za mene.
Ommadawn je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:45
Znam da je do mene. Ali ne znam kako da se promijenim. Šta da mijenjam na sebi? Kakav stav da imam? Kako da im prvi dojam iznesem? Kako sta??
Ocito sam tokmak. Zavrseno. Gotovo. Nije to za mene.
Sta si joj napisao prije nego sto je ona odgovorila "Nemam nista protiv tebe"?
pa sta si joj jos pisao
nisi valjda napisao sretan osmi mart a ona ovo sve sastavila?
i neces zbog jedne cure odustati od svega
jednostavno ides dalje
niti je prva niti posljednja
Kakve jedne cure??
Ovakvih je more. Čim me neka odbije, idem dalje. Pa sam u toj situaciji dosao da ne znam s kojom bih vise. S pola grada sam pokusavao. Jednostavno doci cu u tu situaciju da cu na losem glasu biti u gradu sto se djevojki tice. Ovo je mal grad.
Moonlight je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:02
Ja hocu odavno sebi da kupim onaj pekač za te varijante meso i povrće u rerni satima....
@Ariel kakva je tava?
Ariel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:03
Meni je jedan momak, ma vala nije momak, nego muskarac, preko 30 godina, taj dan se poceli dopisivati, bilo 11 sati navecer i ja tad zaspala, on meni valjda pisao nesto i ja nisam procitala, kad ujutro salje SMS "jesi ti to mene blokirala, evo zasto te nece niko itd..." svasta nesto napisao ruzno sve i uvredljivi i ja mu odgovorim nisam te blokirala ali cu sad i posaljem mu gif bye bitch
e tako se to radi
ne trci se ni za busem a ni za muskarcem, uvijek ima iduci
ovo i za zene vazi naravno
5
221
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
Eto i moja omiljena konobarica me je, kada sam je pitao da izađemo na kafu, uljudno odbila, kazavši da ima dečka. Glede mog odnosa on se ni najmanje nije promjenio prema njoj. Moja konobarica je najbolja i najpozitivnija na svjetu, samo se smijuri. Danas sam sve tri konobarice počastio sa onim kuglicama Roche. Šta ima loše u pokušaju, i odbijanju, ne kriviti sebe ni druge, ne praviti tragediju od odbijanja. Jednostavno je i to pozitivna stvar, ne može biti onako kako mi sebi nekada od ushićenja projeciramo između dva uha. Takav je mozak, generator hemjskih procesa, sklon podražajima od kojih opstaje, kojeg prate lučenje hormona u drugim dijelovima tijela. Mozak je još neotkriveni kosmos, a život je poput rijeke koja se neprestano kreće u svim mogućim pravcima.
5
41
Zadnja izmjena: WhiskeyPete, dana/u 08 mar 2021, 20:07, ukupno mijenjano 2 puta.
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”