Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
pa mi smo vam trebali biti glavna temapink floydd je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:35Divan insannismo o forumu skoro nikako pričali, malo nešto samo. Bilo je ozbiljnih teških tema
ko da se znamo godinama
5
4
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13702
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9921
Ne znam Pink da li govoriš istinu ili čitam doživljaje ribara, kako god bilo na kraju, stvarno zanimljiv post. Inače sam alergichan na napuhane tipove, ne znamjeram im, ima i ta želja za bigoreksijom neke svoje dubinske uzroke.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Jest kada joj je 15, ili ako je umišljena, kao ova Pinkijeva...
Normalna djevojka neće trčati za tobom, niti ima taj sapunjarski sindrom
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Bolja je taktika da se pravis zainteresiran kad nisi.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Pa to kad sam bio mladji,zeljne paznje bile.
Sad niti ja trcim za njima,niti one za mnom
3
1
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
He would chuck, he would, as much as he could, and chuck as much wood as a woodchuck would if a woodchuck could chuck wood.
ne znam šta tu nije jasno
3
3
Ee moze biti
Trebao sam i ja na ovaj nacin ko Pink Floyd. Probat.
Yebo te, pa ja sam integrale shvatio, al zenski mozak nikako.
1
1
Ako tako nastaviš, moraću te naružiti
De pokušajte normalno razgovarati :smaja
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Peter Piper picked a peck of pickled peppers. How many pickled peppers did Peter Piper pick?pink floydd je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:42He would chuck, he would, as much as he could, and chuck as much wood as a woodchuck would if a woodchuck could chuck wood.
ne znam šta tu nije jasno![]()
3
3
Mozda mislis da sam povrsan, ali se varas. To sto ja govorim da sam lijep je obicna suplja i zeza. Smatram se prosjecnim likom.Dina je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:27Nije sve u izgledu, vjeruj, pogotovo kod ženskih kriterija... Nešto je i u autu koje vozi, poslu koji imaArslan_11 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:21 Vala podrinjac nisi garib, a umjesto sto kukumaces ev ne znam koliko vec, mogao si na forumu upoznati nekog. Ja ne znam kako komuniciras sa zenama pa te odbijaju. Jel ti pimpek mali pa se proculo u gradu ili sta?!
Ne zelim nikoga poniziti i sl. al znam lika rijetko ruzan, ljakse, a nije nesto ni inteligentan eno ozenio se.
Zezam se :ha
Za muško stvarno nije neophodno da bude ljepuškast, nego više... kako da se izrazim, markantan, zgodan, šarmantan, duhovit...
Da se s njim može pričati![]()
Moglo bi se o tome dosta toga reći...
Za sretnu vezu, brak, za ljubav je sve bitnije od samog izgleda, koji je prolazan. To sto je medjusobno dopadanje cesto okidac za prvi korak/kontakt je sasvim normalno.
Cesto preskacem postove od podrinjca zbog njegove patetike.
Lik djeluje normalno, normalnog fizickog izgleda. Da li nam nesto krije ne znam. Mozda pati od toga da ga se sazaljeva, haj ga znaj.
Primjer momka koji sam napisao je samo dokaz da svako moze naci svoju ljubav, partnera za zivot ili samo vezu.
3
2
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Počinješ zvučati kao Podrinjac (izvini Podrinjac, mislim na ove tvoje zadnje postove, nemoj shvatati licno)...
Ne trebas trcati, ali nemoj se razocarati pa otici u drugu krajnost
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Niko vice ni ca kim ne jacgovaja.
Dobjo ja, Imam jogopedcki pjobjem, ali vi cte cvi muhanati.
Dobjo ja, Imam jogopedcki pjobjem, ali vi cte cvi muhanati.
6
6