Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ponesite i kartice, da ih ispeglam na POS
4
3
1
1
Mi Boga mi roletne navucemo, tri ljepotice u kuci, ih, da nas vide pa da nas ureknu 
1
1
Ja da nemam zavjese, uhapsili bi me, jbt.
Javlj'o bih se iz zatvora.
Javlj'o bih se iz zatvora.
4
3
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Pa nisi neradnik, zaposlena si, biti ćeš....i ja ne vidim ama ni jednog razloga, da se onda treba i doma slomiti.
Hajde tko ne radi, prilično je glupo onda nekoga plačati...
Ali tko pristojno, normalno zaradjuje, ima onda vremena i za ŽIVOT...nekome sa manje sreće pomogneš da popravi kućni budžet...tebi uredno...još se zna dogoditi, da upoznaš odlične ljude.
Jedini put kad sam bio u Živinicama, bilo je na poziv upravo obitelji, čija je žena dolazila kod mene čistiti...
Malo je reći kako sam bio primljen, ugošćen, i sve tako...i imaš ljude za života. Sad su u Beču, otišli dalje za životom.
2
1
1
1
Ma.kucni poslovi oduzimaju vise vremena nego ijedan drugi posao i ja se tim ženama divim.
0
Nešto tu mora "stradati" ....ili odnos sa partnerom, ili odnos sa djecom, ili ona sama...
1
1
A najcesce ona. Nazalost. Ima tu dosta i do zene, nerijetko vodjene patrijarhalnim odgojem.na sebe preuzimaju sve poslove, u novije vrijeme na to dodaju i karijeru i eto raspada sistema.u najavi. Strada i zdravlje, a to se nadoknaditi ne moze
1
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
pa da budem iskren, po mom skromnom mišljenju bez da sam sentimentalan i naravno bez vrijeđanja bilo koga ko misli drugačije od mene, ali isto preispituje ovu temu sa drugačije perspektive i bez osuđivanja ičijeg stava....
ma nemam ništa da kažem šalim se
ma nemam ništa da kažem šalim se
3
3
Pa i ja placam privatnicu da mi cisti.
Otkad je korona situacija, bilo je perioda kad sam morao sam.
Ne znam, meni je to najbolji nacin.
Otkad je korona situacija, bilo je perioda kad sam morao sam.
Ne znam, meni je to najbolji nacin.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13694
eo i pocrvenilo i svrbiiii 
7
1
3
1
2
3
1
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13694
Pa ne ide...
zadnja povijesna situacija je bila, kad se radilo u nekoj tvornici od 6-14h ....pa si ti bio u 14:15h u dućanu, u 15h ručak gotov, poslije malo mahneš na brzinu, i od 16h imao si vremena za ostalo...
Danas se radi do 17h....zavisi od prometa u okolini, da ne spominjem kasnije neke treninge za djecu, svašta nešto....
Utrčiš u stan u šest, sedam, osam navečer, nešto sklepaj za jesti...i nakon toga bi trebalo pospremiti, zadaće, sa djetetom i pročitati nešto, popričati, i na kraju dana biti sav sexy....aha
Možeš pokoji dan u godini tako...
To je ono što sam pričao....radiš, da kupiš skup auto, da se voziš na posao, jer moraš raditi, da otplatiš auto.
Zato imamo ljude na AD, i haos odnosa.
2
2
Ja imam za sljedeći tjedan zakazanu astru.....per aspera ad astravjesticanametli je napisao/la: ↑12 mar 2021, 21:31 ja cu na kraju pricat uffff kakav astra dernek bio dobro nisam na tufne![]()
5
1
3
1
3
1