Vizita
Re: Vizita
Malo sam bolje, samo i dalje mantanje i slabost ali se dura nekako. Vjerujem da će proći.
Budi dobro i budi pozitivna
4
4
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Nesto ja ne bih da sma pizitivna
2
2
Danas sam malo lošija.
Javile se grlobolja i glavobolja malo jače pa sam fuj. Malo me aritmija zeza, ali duram. Hvala Bogu jedem to mi je bitno.
Sutra zovem ambulantu da vidim šta dalje.
Čuvajte se.
Javile se grlobolja i glavobolja malo jače pa sam fuj. Malo me aritmija zeza, ali duram. Hvala Bogu jedem to mi je bitno.
Sutra zovem ambulantu da vidim šta dalje.
Čuvajte se.
5
4
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
@Malena bide tu uspona i padova, polahko, vidi s dr. i odmaraj 
@Lana sada sam i ljuta i zabrinuta, pa gdje si ti :smaja
@Lana sada sam i ljuta i zabrinuta, pa gdje si ti :smaja
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ne dam da me obori skroz, ustanem i hodam kroz kuću. Imam krug dnevni boravak - hodnik - kuhinja - trpezarija - dnevni boravak. Pa kružim. Čak sam izlazila na tarasu dok nije puhnuo vjetar, zračimo cijeli dan.
Žao mi djece, ne mogu me zagrliti, a svako 5 minuta eto ih iz sobe da provjere kako sam.
Komšiluk me iznenadio pozitivno, samo dozivaju, donesu pred vrata svega, pozvone i odu.
Tako me dirnula gesta drugara od srednjeg, skupili se njih 3 kupili slatkiša, donijeli pred vrata odmakli se na sigurnu udaljenost i samo da vide druga
duše male ipak njima je samo 10-11 godina 
Žao mi djece, ne mogu me zagrliti, a svako 5 minuta eto ih iz sobe da provjere kako sam.
Komšiluk me iznenadio pozitivno, samo dozivaju, donesu pred vrata svega, pozvone i odu.
Tako me dirnula gesta drugara od srednjeg, skupili se njih 3 kupili slatkiša, donijeli pred vrata odmakli se na sigurnu udaljenost i samo da vide druga
4
4
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
1
1
Nemam temperaturu, ali što kaže Moon neki mi pritisak u gornjem dijelu pluća kao da mi neko sjedi na prsima.
CRP mi 3 dobar nema nikakve upale.
CRP mi 3 dobar nema nikakve upale.
2
2
@vjesticanametli @Lana @Bella_ @Max nadam se da je supruga bolje 
@Malena javi šta ti je rekla dr.?!
@Moonlight ima li kod tebe poboljšanja?
Možda sam nekoga i zaboravila
@Malena javi šta ti je rekla dr.?!
@Moonlight ima li kod tebe poboljšanja?
Možda sam nekoga i zaboravila
5
1
2
2
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
@Iskra što kinez?
Ti si ozdravila
Ti si ozdravila
0
@Malena 
@Lana @Bella_ nadam se da ste ok
@Lana @Bella_ nadam se da ste ok
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15649
Jesi snimala pluca? Meni su svi nalazi bili 2x super, a snimak pokazao upalu.
Hvala ti @Dina sto mislis na mene
Jucer me pritiskalo i probadalo cijeli dan. Ali sam se zainatila i isla hodati. Danas me svaki misic boli. Evo cekam na red kod plumologa, nikoga ne prozivaju tbjrb, nista oni ne rade
3
2
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994