I donese neki stalak za noge, aman, neko mu reko da Imam hodalicu, sta li.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Re: Hoću da kažem!
Obilazio nas doktor i sve rasturi covjek. Spusti mi monitor, podize stolicu, nasteli stol, osjecam se ko onak kratki iz crtanog.
4
3
1
1
eh ovdje objavljuju svaki sat.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

@Arslan_11 progovori 
0

SCB objavljuje svaki sat
SVT (televizija) objavljuje svaki sat, na teletextu ako icemu, plus internetu, te vijestima.
SR (Sveriges Radio) objavljuje sto na netu, sto na aplikaciji, sto na vijestima.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
da ti cirkulaciju popravi, i ja malo dignem tako
0

Neko vece odem da kupim sebi tene, nije da mi trebaju nego eto i meni doslo da malo prosetam, prohodam, kupim...
Udjem.u trgovinu, ogromnu, troje uposlenih, od toga jedno stoji na ulazu, pazi da kupci dezinficiraju obucu, dvoje pada s nogu, trce na kasu, pomazu kupcima...jedna od uposlenica nosi masku, dvoje ne. Pet pari sam.isprobala, pet puta mi je donijela obucu i 5 x sam pri kontaktu s njom se izmicala na distancu, udarajuci ledjima u druge kupce. Jos na ulazu sam.rekla, suhe su vam.posude, nemate dezinficijensa unutra. Niko nista. Odem da platim, izmaknem.se , momak vidi u crmu je.problrm...trazi masku, osvrce se...izvadim iz torbe hermeticki upakovanu, zahvali se, kaze ne moze da dise ispod, previse kupaca...moli za razumjevanje. Kazem mu lijepo
Ne, ne razumijem vas, i nije.me.briga sto ugrozavate svoje zdravlje, ali zasto ugrozavate moje ? Posude s dez sredstvom vam.prazne, ne nosite maske, ne nosite rukavice, u trgovini je prevelik broj kupaca, i svi koriste istu kasiku za obucu, radnici ne drze distancu, i na vratima.nemate zakonski propisanu obavijet o pridrzavanju mjera. Kaze, nije do njega. Jeste, do vas je.
Do svakog od nas je!
Udjem.u trgovinu, ogromnu, troje uposlenih, od toga jedno stoji na ulazu, pazi da kupci dezinficiraju obucu, dvoje pada s nogu, trce na kasu, pomazu kupcima...jedna od uposlenica nosi masku, dvoje ne. Pet pari sam.isprobala, pet puta mi je donijela obucu i 5 x sam pri kontaktu s njom se izmicala na distancu, udarajuci ledjima u druge kupce. Jos na ulazu sam.rekla, suhe su vam.posude, nemate dezinficijensa unutra. Niko nista. Odem da platim, izmaknem.se , momak vidi u crmu je.problrm...trazi masku, osvrce se...izvadim iz torbe hermeticki upakovanu, zahvali se, kaze ne moze da dise ispod, previse kupaca...moli za razumjevanje. Kazem mu lijepo
Ne, ne razumijem vas, i nije.me.briga sto ugrozavate svoje zdravlje, ali zasto ugrozavate moje ? Posude s dez sredstvom vam.prazne, ne nosite maske, ne nosite rukavice, u trgovini je prevelik broj kupaca, i svi koriste istu kasiku za obucu, radnici ne drze distancu, i na vratima.nemate zakonski propisanu obavijet o pridrzavanju mjera. Kaze, nije do njega. Jeste, do vas je.
Do svakog od nas je!
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13684
aaaa inama su bili a u mene jastuci po podu kaze jel vi spavate ivde reko chilam stoooo
2
2
Ja bi trebala otici snimiti ledja nekad, imam skoliozu inace (nije veliki stepen iskrivljenosti kicme) ali nista ne radim po tom pitanju, neke vjezbe, radila u pocetku i prestala 
1
1
Sve ok, ali spava mi se.
Poz svima i nadam se da ste mi svi dobro.
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Pocni sa borbenim sportovima.
Meni je to pomoglo.
Plus teretana.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Moze li mi neko smanjiti, za avatar
Al da bude okruglo
Al da bude okruglo
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
evo vam malo sunca 
5
1
2
2
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.