Vizita
Re: Vizita
Hej ljudovi, bila sam jutros kod dr.
Ponovo me preslušala, dala uputu za snimanje pluća tek prekosutra, dala antibiotik i to je to.
Sad za sad se držim.
Ponovo me preslušala, dala uputu za snimanje pluća tek prekosutra, dala antibiotik i to je to.
Sad za sad se držim.
5
3
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
U petak sam radila lab nalaze, dobri su, samo željezo nisko ali to je uobičajeno za mene.
4
3
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Ja sam imao kontakt sa zarazenom osobom u prosli ponedeljak, supruga u utorak
.
U petak sam isao da radim inventuru u Zepcu. Bio sam na uzasnom propuhu tamo. Od subote me boli kod kljucne kosti kada pomjeram vrat.
U petak sam isao da radim inventuru u Zepcu. Bio sam na uzasnom propuhu tamo. Od subote me boli kod kljucne kosti kada pomjeram vrat.
5
1
4
4
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Jutros hvala Bogu bolje. Izgleda da antibiotik djeluje. Nemam onog pritiska u grlu i prsima. Osjećam se puno bolje.
Ali na žalost, od kolegice s posla svekrva je noćas preselila.
Ali na žalost, od kolegice s posla svekrva je noćas preselila.
7
5
2
2
I jucerasnji test negativan
Bili smo jutros dali joj neku infuziju evo trenutno je na snimanju pluca ali gore je uzasna guzva ja pobjegao jer je jedno na drugom..
Bili smo jutros dali joj neku infuziju evo trenutno je na snimanju pluca ali gore je uzasna guzva ja pobjegao jer je jedno na drugom..
5
4
1
1
I say what I think, I think what I say
a i nas si ovdje sve redom grlio i kissao
4
4
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15649
Puno je upala pluća sa neg testom. Možda je neka druga viroza. Mada je meni to čudno sve bgm.
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Mah
Jednom mom prijatelju tri negativna testa
Eno ga na aparatima
...
5
4
1
1
I say what I think, I think what I say
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15649
I ja sam upalu pluća imala, sve simptome, bila u kontaktu, a test negativan. Nakon mjesec dana nemam ni antitijela. Čuvajte se i kad se oporavite abd
1
1
Control + Alt + Delete
Ma uzas je ovo sve, sve vise ljudi koje poznajem imaju teze simptome. 
3
3
Until I die!
Until I die!
Da nije rijec o ovom novom mutiranom virusu?
0
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
@Malena @Bella_ @Arslan_11 ?
Kod naseg Maxe stanje kod supruge nesto.losije nego juce, nadajmo se najboljem.abd.
Kod naseg Maxe stanje kod supruge nesto.losije nego juce, nadajmo se najboljem.abd.
5
5
Prosli ponedeljak sam bio u kontaktu sa sestrom od supruge. Svi smo bili.
Sestra joj od jucer ide na kisik, obostrana upala pluca, pozitivna na covid. Kuci je, dobija intravenozno terapiju plus u stomak ono za zgrusavanje ako sam dobro shvatio. Od njenog muza brat u bolnici zbog visoke temp. 74 i 71 godiste.
Strasno bgm.
Svima zelim sto brzi oporavak.
Mi smo dobro, osim sto me boli kada pomjeram glavu, ali mislom da me to napuhalo inace smo svi ok.
@Max zelim sto brzi oporavak tvojoj supruzi, a da vi svi budete ok.
Cuvajte se raja.
4
3
1
1
Until I die!
Until I die!
Kaoo kuci iv? Ima.nekog?Arslan_11 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 11:53Prosli ponedeljak sam bio u kontaktu sa sestrom od supruge. Svi smo bili.
Sestra joj od jucer ide na kisik, obostrana upala pluca, pozitivna na covid. Kuci je, dobija intravenozno terapiju plus u stomak ono za zgrusavanje ako sam dobro shvatio. Od njenog muza brat u bolnici zbog visoke temp. 74 i 71 godiste.![]()
Strasno bgm.
Svima zelim sto brzi oporavak.
Mi smo dobro, osim sto me boli kada pomjeram glavu, ali mislom da me to napuhalo inace smo svi ok.
@Max zelim sto brzi oporavak tvojoj supruzi, a da vi svi budete ok.
Cuvajte se raja.
To je odlicno ,.pretpostavljam sta su joj dali.
0