Dobrodosli svi koji ste tek stigli ili se ponovo vracate ♥️
Re: Evo mene...!!
Vala ja ovdje vise haman nikoga ne bi ni oduzela ni dodala...

4
1
3
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

I rekla sam haman nikoga.
Nemoj jos
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ja inače nemam pardona ni straha od bilo kakvih izazova u kuhinji. Meni Storm.kaze, ma ti to extra...a nije tako, ja samo smijem svašta probati, pa uspije ok ne uspije Elhamdullilahi. Ali onu tortu sam.ja 10 dana gledala...bil ili ne...Ma.hocu. I ispala je ona meni super ukusna ali ja sanjala.onu saru....I sjecem ja sva sretna u 2 h ujutro, nisam mogla.cekati sabah... Kad ono....ništa...prvo sok pa.onda suze...
3
3
Sjecam se kao da je jucer bilo.Iskra je napisao/la: ↑21 aug 2020, 17:38
Ja inače nemam pardona ni straha od bilo kakvih izazova u kuhinji. Meni Storm.kaze, ma ti to extra...a nije tako, ja samo smijem svašta probati, pa uspije ok ne uspije Elhamdullilahi. Ali onu tortu sam.ja 10 dana gledala...bil ili ne...Ma.hocu. I ispala je ona meni super ukusna ali ja sanjala.onu saru....I sjecem ja sva sretna u 2 h ujutro, nisam mogla.cekati sabah... Kad ono....ništa...prvo sok pa.onda suze...![]()
A vidjelo se da je ukusna bila.
1
1
A Storm viče sta ti je bona torta ti je odlična a ja na njega
Jesi ti slijep, gdje šara? Ni na mapi je nema .
Stvarno se nekad insan nasekira za gluposti
Jesi ti slijep, gdje šara? Ni na mapi je nema .
Stvarno se nekad insan nasekira za gluposti
1
1
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
...u startu da se ogradim jer si emotivno preintenzivna persona... ništa lično tebi okej... već mi je simpl naumpao volšeban jaran...
to jeste ovaj tip čuprice... ovi tamo vs oni tamo...tako je bilo bhf vs klix-ovaca jao one protjerane jade sa klixa se sjatile u azil kod njih...mislim, alooo ... ...pusti to...raja ovdje raja tamo...ko ti paše pasaće ti gdje god ti bio/la...a insana ne može svako ni uvrijediti...ideš gdje god bolan ti hoćeš, niko nikome ništa ne treba da bilo šta nameće jer...samo mali klik i tako lako se da...odlelujati u log in/out

4
2
2
2
...kineski mačak...

To samo upravila i uradila. Log out i otisla ali samo kazem da mi je taj komentar pomogao da budem jos cvrsca u svojoj odluci da se ne vracam.Maksuz svratila je napisao/la: ↑21 aug 2020, 18:06...u startu da se ogradim jer si emotivno preintenzivna persona... ništa lično tebi okej... već mi je simpl naumpao volšeban jaran...ako mi išta ovo na glavi ovo 2 centa kose ... bez gela momentalno diže...
to jeste ovaj tip čuprice... ovi tamo vs oni tamo...tako je bilo bhf vs klix-ovaca jao one protjerane jade sa klixa se sjatile u azil kod njih...mislim, alooo ...
...sad šta treba da se ovi Viktorovi Jadnici razvlače isto tako vs Bhf fanatikosa...
![]()
...pusti to...raja ovdje raja tamo...ko ti paše pasaće ti gdje god ti bio/la...a insana ne može svako ni uvrijediti...ideš gdje god bolan ti hoćeš, niko nikome ništa ne treba da bilo šta nameće jer...samo mali klik i tako lako se da...odlelujati u log in/out
![]()
Šta se sad svađate, kakva je pizdarija nastala??
Forum ko forum, sve je kako se ljudi prema tebi postave.
Forum ko forum, sve je kako se ljudi prema tebi postave.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Mlada, kako ide auto?
Šta voziš?
Meni dođe danas jedna učenica, ima neki problem na autu pa sa pogledam. Reko koje auto voziš i cura će ti “Ne znam. Ja mislim da je neko francusko”.
Morali smo izaći na parking da mi pokaže.
5
5
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Dobro pa nisi dobio odgovor... "crveni
3
3
Auto ide super, imam ga godinu dana, vozam aktivno svaki dan
Citroen C3 vozim