Sta fali crvenim?
Oni idu najbrze.
Nećeš vjerovati jarane!
Vala moj prvi je bio ford focus crveni.
E to volim, da je u autu ona konzola u sredini, fino naslon i to...MunDzi je napisao/la: ↑21 aug 2020, 18:35Vala moj prvi je bio ford focus crveni.
I iso je po autoputo ko avion.
Ustvari nije crveni, nego vise kao hot pepper red.
I to onaj gospodski model, sto imas osjecaj da sjedis u fotelji i mozes ruku odmoriti sa strane na futrovanom hepeku.
Ma super mi je bio, dok ga nisam slupala.
Ni ja... Uglavnom bijeli, crni, plavi, zeleni...

Peglicu??? O jbt... Od toga su samo Trabant i Zaporožec gori.storm je napisao/la: ↑21 aug 2020, 18:40E to volim, da je u autu ona konzola u sredini, fino naslon i to...MunDzi je napisao/la: ↑21 aug 2020, 18:35
Vala moj prvi je bio ford focus crveni.
I iso je po autoputo ko avion.
Ustvari nije crveni, nego vise kao hot pepper red.
I to onaj gospodski model, sto imas osjecaj da sjedis u fotelji i mozes ruku odmoriti sa strane na futrovanom hepeku.
Ma super mi je bio, dok ga nisam slupala.
Kako starim sve me više komfor zanima, od konja
Ni ja... Uglavnom bijeli, crni, plavi, zeleni...
E peglicu sam imao žutu![]()
Neki dan vidim to... Ajmo reći autoOmmadawn je napisao/la: ↑21 aug 2020, 18:45Peglicu??? O jbt... Od toga su samo Trabant i Zaporožec gori.
A taj naslonjač za ruku? Falio mi je i u Golfu i u Octaviji.
Ja sam oduvijek bio za komfort. Nekako valjda od početka vozačke karijere sam imao duga putovanja i od toga se stvorila potreba za komfortom.

Koja je prva stvar koju ti kaze vozač Golfa kad udjes?
Prije nekoliko godina naletimo ja i stari na parkingu ispred jednog autoservisa na onu staru Škodu 120, one sa motorom pozadi. Znam da je stari nekad davno imao takvu i proklinjao dan kad je čuo za marku Škoda. I ja ono obilazim reko jbt koji klasik, sa ovim da ideš na susrete i izložbe a stari “Yebo joj ja majku, nisam jednom zakasnio na posao jer govno nije htjelo da upali, od BL do Sarajeva se samo u januaru nije pregrijavala, ugrađivao sam joj dva ventilatora od Stojadina da joj hladi motor, hrđala je dok pljuneš pored nje, kočnice slabo hvatale....”storm je napisao/la: ↑21 aug 2020, 18:48Neki dan vidim to... Ajmo reći autoOmmadawn je napisao/la: ↑21 aug 2020, 18:45
Peglicu??? O jbt... Od toga su samo Trabant i Zaporožec gori.
A taj naslonjač za ruku? Falio mi je i u Golfu i u Octaviji.
Ja sam oduvijek bio za komfort. Nekako valjda od početka vozačke karijere sam imao duga putovanja i od toga se stvorila potreba za komfortom.
Zastao, obišao dva puta oko njega, gledam i ne vjerujem, da sam to vozio... I to nas pet mrcina znalo sjesti unutra![]()
Eh to toooo.
To se za poluproizvode Crvene Zastave govorilo.
Sve je dobro samo da nije pink.
Imao sam ja BMW-a. Umalo sa automehaničarom ne postadoh rod. Znao sam i šta jede svaki dan.MunDzi je napisao/la: ↑21 aug 2020, 18:55Eh to toooo.
Dao meni radni kolega da probam njegovog BMW u tom periodu kad sam imala ovaj crveni bibi.
Uzas. Kad sam zasjela u to cudo, nisam poslije mogla izaci.
Nisko.
Kao da vozim lezeci.
Fuj.
Em tvrda sjedista.
A on jeste bio mlad i kkocoperan, kao pjetlic.
I nizak.
Perfektan auto za one koji hoce nesto da se dokazuju.![]()
Jednom sam ga igrom slucaja pratila kolima na putu s posla, jedan dio puta nam je isti.
Bilo puno skretanja jer se radilo o precicama.
Ni jednom nije koristio zmigavce.
Ubjedjena sam da BMW ne prave sa zmigavcima, to je za one sto isture lakat na prozor....pa ako im se cefne da zmigaju podignu saku.![]()
BMW![]()
Svako visocije auto sa foteljom od sjedista.![]()