3 tipa muškaraca. Koji ste vi?
Re: 3 tipa muškaraca. Koji ste vi?
Ništa od toga se ne osjećam u potpunosti...alfa mi je odbojno.
1
1
Nisu do kraja opisali taj tip. Vjeruj mi ne bi.
Samoljubivi, vole flert i prevariti (emotivno i fizički) ego im uvjek mora biti “ nahranjen”. Pa ako ti nisi voljna, nadju koja jeste. Itd Itd.
1
1
A sad adio 
Uglavnom da... ali prečesto se u opisu muškarca alfe nalazi i sinonim za određeni krkanluk, i svašta još... da ne tražim sad drugi izraz
A volim biti u vrhu organizacije, gdje god upadnem, koje god je područje, pod uvjetom da me zanima...ako me ne zanima, džaba sve
1
1
Da li bi betu htjela? Koje su njegove mane?
0
Cudo nijedna zena dosad nije napisala "ma samo da je insan".
To je jedan od komentara koji ne promasi ovakve rasprave.
Zapravo, mogli smo otvoriti temu o takvim komentarima.
To je jedan od komentara koji ne promasi ovakve rasprave.
Zapravo, mogli smo otvoriti temu o takvim komentarima.
8
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Pa Beta ti je najpoželjnija opcija ako hoćeš da budeš glavna u vezi. Ja ne bi takvog. Smori taj tip vremenom. Na početku zabavno jeste, a onda moliš Boga da ti oponira.
2
2
A sad adio 
Ja fol pricam da hocu da kad se budem udala da dijelimo poslove u kuci, da o djeci zajedno brinem, a ko da gledam garant cu biti ja ta koja ce kuhat, cistiti i o djeci brinuti... ne znam koliko sam sposobna da se izborim osim ako ne naidjem na nekog finog kod kojeg ce se podrazumjevati da i on radi u kuci, i da i on brine o djeci .. 
0
@CocoMa u anketu stavila muslarac i ja to sad ne mogu ispraviti.
2
2
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
a ja hocu da mu kazem kako je on u onoj anketi napisao phizer al' sutim 

3
3
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
U vezi trebalo bi da zajedno rastete, donosite odluke, odlucujete pa cak i mjenjate se. Ne znaci ako upoznas takvog, da ce takav i ostati. Uostalom, ako shvatis da je neko takav, a ti zelis drugacijeg.. onda nemas djecu s njim. Simple as that.Ariel je napisao/la: ↑22 mar 2021, 00:13 Ja fol pricam da hocu da kad se budem udala da dijelimo poslove u kuci, da o djeci zajedno brinem, a ko da gledam garant cu biti ja ta koja ce kuhat, cistiti i o djeci brinuti... ne znam koliko sam sposobna da se izborim osim ako ne naidjem na nekog finog kod kojeg ce se podrazumjevati da i on radi u kuci, i da i on brine o djeci ..![]()
Imas jedan zivot. Ne trosi ga na ljude koji to ne zasluzuju. Bolje 5 kvalitetnih godina, nego 30 gore navedenih.
3
2
1
1
@Atomic jesi li ti ovo glasao?
Da li bi ti smetalo da ponovo glasas nakon jednog minuta?
Da li bi ti smetalo da ponovo glasas nakon jednog minuta?
1
1