Pa je. Ali te stvari su smorne ponekad. Prvo pronaći, pa sklapati. Pa da onda u malom prostoru liči na nešto i bude funkcionalno.
To da...
Ali mi je nevjerojatno, kako mogu zbuksati sve što ti treba u stanu, na tako malo kvadrata...
Ono kad ideš kroz one ogledne sobe / stanove...
Puno mi je stvari onako, ne baš... Ali pokupi se finih ideja... Ispises šifre, i kombiniraj
Nasrudin hodža je napisao/la: ↑13 aug 2020, 23:18
Meni bi bilo interesantno vidjeti kako se uređuju manji prostori i kako se U tako malim prostorima dobija na funkcionalnosti.
Koliko manji? 30 kvadrata recimo?
Nisam mislio na male stanove, mislio sam na manje prostore u okviru stana. Al nema veze...To je svakako samo prijedlog.
Nasrudin hodža je napisao/la: ↑13 aug 2020, 23:18
Meni bi bilo interesantno vidjeti kako se uređuju manji prostori i kako se U tako malim prostorima dobija na funkcionalnosti.
Ikea je to dovela do savršenstva...
Je, tačno.
Ikea je odlična.
Mi smo postavili novu kuhinju iz Ikea, i super smo zadovoljni. Oko 60.000 a da smo na drugim mjestima uzimali ispalo bi vise. Prosla kuhinja u prošloj kući bila 260.000. Skroz nepotrebno.
Ova ljepša i praktičnija.
Izgleda velika a ustvari nije.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Je, tačno.
Ikea je odlična.
Mi smo postavili novu kuhinju iz Ikea, i super smo zadovoljni. Oko 60.000 a da smo na drugim mjestima uzimali ispalo bi vise. Prosla kuhinja u prošloj kući bila 260.000. Skroz nepotrebno.
Kuhinje su im baš dobre, nisu ni neke loše kvalitete, puno bolja izrada i materijali, nego kod opjevanih ikea ormara...
A da o ergonomskim rješenjima ne pričam...
Odlično i da vas dobro služi
Je, tačno.
Ikea je odlična.
Kuhinje su im baš dobre, nisu ni neke loše kvalitete, puno bolja izrada i materijali, nego kod opjevanih ikea ormara...
Mi smo prezadovoljni. Zadnjih godina su se bas dobro popravili sto se tiče kvalitete.
Bitno da je funkcionalna.
1
1
Mi smo prezadovoljni. Zadnjih godina su se bas dobro popravili sto se tiče kvalitete.
Jesu... Kuhinje pogotovo.
A mene kod njih, pisao sam gore, fascinira, kako to posloze, da je korisniku sve pri ruci...
Ničim ne zaostaju od onih, koje višestruko koštaju...
A budimo realni, nakon deset godina svaka kuhinja ti dosadi... Ja sam pristaša permanentnog uređenja doma
Jesu... Kuhinje pogotovo.
A mene kod njih, pisao sam gore, fascinira, kako to posloze, da je korisniku sve pri ruci...
Ničim ne zaostaju od onih, koje višestruko koštaju...
A budimo realni, nakon deset godina svaka kuhinja ti dosadi... Ja sam pristaša permanentnog uređenja doma
Pa da, upravu si.
Mi nismo imali pojma kako šta posložiti pa naručili vrijeme kod njih da nam pomognu. Sat vremena gratis da ti pomognu oko crtanja kuhinje. Mi bili 2,5 sata i nisu nam naplatili. Čovjek je bio haos dobar u pomaganju.
Jedino kod njih nismo uzeli bijelu tehniku, osim mape iznad sporeta, i malo se kajem. Ali nema veze.
1
1