Covid-19 Vakcine
Re: Covid-19 Vakcine
@Ariel izvini ali ne moraš odgovoriti ako smatraš previse privatno pitanje...
Koliko košta vakcinacija za strane državljane u Sr.?
Koliko košta vakcinacija za strane državljane u Sr.?
1
1
Inace tu gdje smo se mi vakcinisali, vakcinisali su se i domaci i strani drzavljani, nije bilo razdvajanja
0
Svaka čast Srbiji. Nisam mislila da cu ovo ikad izjaviti. Ali spram one naše gamadi u BiH svaka im cast.
4
4
A sad adio 
A nema im se sta prigovoriti.. pokazali su se humani..donacijama pa i sada također vakcinisanjem BH građana.. 
Sta reci osim bravo..
Sta reci osim bravo..
1
1
Sad ce I Hrvatska sigurno otvoriti granice Bosancima i početi takoder ih vakcinisati...
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14243
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
Neće. Njima Bosanci smetaju i zauzimaju plaže, draži su im EU turisti
2
1
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
@Ariel niste mogli birati neku dr vakcinu?
0
Control + Alt + Delete
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10338
Kako su se ovi naši od "Allaha odabrani" posrali i popišali po nama u proteklih 365 dana, to nije ni za plakanja, već kolektivnog vješanja nas samih, ponaosob.
Ne mogu, ali ne mogu da vjerujem da smo tolike kukavice, pa da bi vjerovatno dozvolili da nam naredni put prirede i gore od ovoga, može li se stvarno ići niže od ovoga?
jbt šta je nama, stvarno šta je nama, koliko mi moramo otići daleko u tom jebenom saburanju pa da do kraja ponize naše dostojanstvo?
Ne mogu, ali ne mogu da vjerujem da smo tolike kukavice, pa da bi vjerovatno dozvolili da nam naredni put prirede i gore od ovoga, može li se stvarno ići niže od ovoga?
jbt šta je nama, stvarno šta je nama, koliko mi moramo otići daleko u tom jebenom saburanju pa da do kraja ponize naše dostojanstvo?
3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Pa ti stvarno mislis da ce ovdje nekad biti bolje? Pa vidis li ti koliko su ljudi neobazrivi u ovako teskom vremenu, sta ih briga za druge...nek umru. Odsustvo kolektivne svijesti ovdje je kronicnog karaktera.Sleepy Joe je napisao/la: ↑25 mar 2021, 22:25 Kako su se ovi naši od "Allaha odabrani" posrali i popišali po nama u proteklih 365 dana, to nije ni za plakanja, već kolektivnog vješanja nas samih, ponaosob.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10338
Ma goni ih dovraga, čovjek je stvoren sa najmoćnijim alatom u Univerzumu, mislim na ljudski mozak za svijest ne mogu ništa kontretno reći. Kada ti vidiš da ti neko, ko ne zna naborojati četiri najlakša hemijska elementa iz mendeljejevog sistema, dođe piljiti o tome kako je Covid nepostojeća bolest, i da su sa razogom izmišljene žrtve kako bi se izvršila kojekakva iluzivna mass manipulacija čipovanih ljudi.... Tačno poželim da sam Božanstvo i da uništim ovaj svijet dokle god doseže moj pogled, i još toliko, i još toliko. Barem najmanje 1/3 ljudi koje sretnem usput nema masku, i šta da na kraju prenesem jednom razumnom čovjeku ako se on meni uzoholi sa nekom mahalskom pričom, sa takvim se ljudima ne možeš raspravljati, čak i da pred njih izneseš čitavu aleksandrijsku biblioteku dokaza. Džaba, gledam one majmune na NG Wild i divim se koliko toliko opskurnoj inteligenciji, ali je opet maksimalno koriste za razliku od majmuna na dvije noge.Iskra je napisao/la: ↑25 mar 2021, 22:27Pa ti stvarno mislis da ce ovdje nekad biti bolje? Pa vidis li ti koliko su ljudi neobazrivi u ovako teskom vremenu, sta ih briga za druge...nek umru. Odsustvo kolektivne svijesti ovdje je kronicnog karaktera.Sleepy Joe je napisao/la: ↑25 mar 2021, 22:25 Kako su se ovi naši od "Allaha odabrani" posrali i popišali po nama u proteklih 365 dana, to nije ni za plakanja, već kolektivnog vješanja nas samih, ponaosob.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Cijenim gest Srbije... Danas sam negdje na nettu našla da su oni nabavili veliku količinu vakcina kojima ističe rok trajanja krajem marta, i da su se zbog toga odlučili na ovaj korak....
Svejedno, i ako je istina, ne umanjujem njihove zasluge, odlična prilika za sve koji se žele cijepiti
Svejedno, i ako je istina, ne umanjujem njihove zasluge, odlična prilika za sve koji se žele cijepiti
6
6
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Vidjeti ćemo hoće li ovako široke ruke biti nakon 29.03 
Usput prebolovao sam nedavno i ne planiram se vakcinisati, osim ako me puškom ne natjeraju
Usput prebolovao sam nedavno i ne planiram se vakcinisati, osim ako me puškom ne natjeraju
2
1
1
1
samo malo provociram