Covid-19 Vakcine
Re: Covid-19 Vakcine
sretno ti vala
moj nece jer ima tromb u nozi, nekako nas to brine...
3
3
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Iako nešto slično ne podržavam.. Nego suprotno i ljuti me i rastužuje.. Sretno kod Vučka..
I nije ti ime Rasima..
0
Neka ljubav caruje..
hvala, ne podrzavam ni ja, ne mijenja to moj stav prema njema, ni prema mojima, cisto prakticna stvar
kad vec pricamo na temu medicinskih usluga u srbiji, imam vec neka iskustva, sa zenom sam bio na pregledu stitnjace u beogradu, profesor u penziji, dr. trbojevic, ziva enciklopedija, jedan od najjacih iz te oblasti, ... znas kakav covjek, strucnjak.... onda kolega je operisao oci u beogradu, skidao dioptriju. tako da, nije sve bas crno i bijelo
2
1
1
1
Zadnja izmjena: dmr, dana/u 26 mar 2021, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Sad sam razgovarala sa prijateljicom, dobila je COVID, iako je već primila drugu dozu Pfizer, radi na Dječijoj Klinici (inozemstvo). Iscrpljujući rad sa zaraženim, mnogo sati rada su jednako utjecali na rad srca, malaksalost i otežano disanje. Srećom, sad se oporavila.
3
1
2
2
Mislim ključno samo na Vučićev potez. I njegove sljedbenike..dmr je napisao/la: ↑26 mar 2021, 12:11hvala, ne podrzavam ni ja, ne mijenja to moj stav prema njema, ni prema mojima, cisto prakticna stvarne znam koji su mi mrzi
![]()
mislim na vlast, ne na narod, naravno
kad vec pricamo na temu medicinskih usluga u srbiji, imam vec neka iskustva, sa zenom sam bio na pregledu stitnjace u beogradu, profesor u penziji, dr. trbojevic, ziva enciklopedija, jedan od najjacih iz te oblasti, ... znas kakav covjek, strucnjak.... onda kolega je operisao oci u beogradu, skidao dioptriju. tako da, nije sve bas crno i bijelo
Ne osporavam ja Srbiji stručnost u medicinskom zahvatu.. Sjajnih ljudi svakako da (svukud) ima, koji i jesu neka nada za formiranje novih boljih budućih generacija..
No ovdje je, po mom mišljenju, nešto drugo u pitanju. Vučić i njegovo glumatanje spasioca i humanitarca.
Prihvatanjem njegove nariktane zamisli hoće imati svoje posljedice sa još bezobraznijim "programima".. Živi bili pa vidjeli.
3
3
Neka ljubav caruje..
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Crvena Nit
- Etablirani član

Ariel žmiri koliko hoćeš.
Svako ima pravo na vlastito mišljenje.. Odudaralo isto od mišljenja većine..
2
2
Neka ljubav caruje..
O pa da.. U te vakcine je uspio strpati svu svoju humanost..
0
Neka ljubav caruje..
mislim da ti je stavila kineza zbog onog guzonje
ona i roditelji su isli juce u Bg na vakcinu...
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Crvena Nit
- Etablirani član

Srbija (gore sam ranije postavila link} ima 6,9 mil. stanovnika, a prijavilo se 1,5 mil., a primilo 1,3 mil. Što je sa ostalim prijavljenim licima, još nisu primili, ili su se predomislili! Tko garantira za drugu dozu AZ, za juni mjesec, stranim državljanima?
Danas su stigle prve vakcine u BiH.
0
Zadnja izmjena: Crvena Nit, dana/u 26 mar 2021, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Svakako.
Ariel je vjerovatno zasmetalo jer si napisala da te zanima koji rang ljudi ce otici i primiti vakcinu...
Jednostavno je, ko god može i želi. Ko ne može neka se potrudi na neki način.
Na ovaj način, ne ulazeći u krajnje namjere, priliku ima više običnih ljudi nego što bi to imali da sjede i čekaju na dostavu u našoj zemlji.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Imaš pravo biti.Crvena Nit je napisao/la: ↑26 mar 2021, 13:35 Skeptična sam, jer mi potez Srbije djeluje kao "divlji"!
1
1
Baš oni jedva čekaju tu priliku?Nice try je napisao/la: ↑26 mar 2021, 13:29Svakako.
Ariel je vjerovatno zasmetalo jer si napisala da te zanima koji rang ljudi ce otici i primiti vakcinu...
Jednostavno je, ko god može i želi. Ko ne može neka se potrudi na neki način.
Na ovaj način, ne ulazeći u krajnje namjere, priliku ima više običnih ljudi nego što bi to imali da sjede i čekaju na dostavu u našoj zemlji.
0
Neka ljubav caruje..

1