Bogić Bogićević
Moderator/ica: Moderator
Re: Bogić Bogićević
Još par komentara, članaka, pa možemo u povijest prebaciti temu. Ostaje realnost, koja će teško biti zapisana u povijesti, barem ne po nečem pozitivnom.
Rinko Golubović: Bravo Bogiću, pokazao si miševima šta je integritet...
Radiosarajevo.ba
Dosta pažnje u javnosti je privukla ovih dana reakcija Rinka Golubovića, našeg poznatog spikera, novinara, voditelja, čovjek iza kojeg je 50 godina duga karijera u medijima, koji je među prvima reagirao na političke igre koje su za posljedicu imale odluku Bogića Bogićevića da povuče kandidaturu za prvog čovjeka Sarajeva.
Nakon što je Bogićević danas izglasan u Gradskom vijeću, on je u večernjim satima uputio oštro intonirano pismo predsjedavajućem Jasminu Ademoviću.
Definitivno je potvrdio da odbija mandat, te tako demantirao sve špekulacije o promjeni svojeg stava.
"Bravo Bogiću, pokazao si malim miševima šta je integritet, šta je riječ i odluka, šta je moralnost i principijelnost. Dobili su šamar, ali, nažalost, te osobe to ne osjećaju. Ponovo drčno, bezobrazno se šepureći u svojoj samovažnost, izlaze za govornicu Vijećnice ili se "slikaju" pred mnogobrojnim TV kamerama, nastavljajući se "prati" i sebe hvaliti", napisao je Golubović.
Potaknut dešavanjima proteklih dana predložio je izmjene u sistemu zemlje kako bi se Bogić Bogićević kao Srbin iz Federacije mogao kandidirati za člana Predsjedništva BiH.
"Ko to kaže da BiH nije jedna izborna jedinica. Kažu nacionalisti, genocidaši, oni koji su i doveli do rata i još ratuju. Hoću osim konstituvnih da budu birani i Romi i Jevreji i Bosanci, Makedonci i Slovenci. Hoću da budu birani najbolji i najstručniji. Imam pravo da sanjam BiH i to mi niko ne može oduzeti", poručio je emotivo Rinko Golubović.
Rinko Golubović: Bravo Bogiću, pokazao si miševima šta je integritet...
Radiosarajevo.ba
Dosta pažnje u javnosti je privukla ovih dana reakcija Rinka Golubovića, našeg poznatog spikera, novinara, voditelja, čovjek iza kojeg je 50 godina duga karijera u medijima, koji je među prvima reagirao na političke igre koje su za posljedicu imale odluku Bogića Bogićevića da povuče kandidaturu za prvog čovjeka Sarajeva.
Nakon što je Bogićević danas izglasan u Gradskom vijeću, on je u večernjim satima uputio oštro intonirano pismo predsjedavajućem Jasminu Ademoviću.
Definitivno je potvrdio da odbija mandat, te tako demantirao sve špekulacije o promjeni svojeg stava.
"Bravo Bogiću, pokazao si malim miševima šta je integritet, šta je riječ i odluka, šta je moralnost i principijelnost. Dobili su šamar, ali, nažalost, te osobe to ne osjećaju. Ponovo drčno, bezobrazno se šepureći u svojoj samovažnost, izlaze za govornicu Vijećnice ili se "slikaju" pred mnogobrojnim TV kamerama, nastavljajući se "prati" i sebe hvaliti", napisao je Golubović.
Potaknut dešavanjima proteklih dana predložio je izmjene u sistemu zemlje kako bi se Bogić Bogićević kao Srbin iz Federacije mogao kandidirati za člana Predsjedništva BiH.
"Ko to kaže da BiH nije jedna izborna jedinica. Kažu nacionalisti, genocidaši, oni koji su i doveli do rata i još ratuju. Hoću osim konstituvnih da budu birani i Romi i Jevreji i Bosanci, Makedonci i Slovenci. Hoću da budu birani najbolji i najstručniji. Imam pravo da sanjam BiH i to mi niko ne može oduzeti", poručio je emotivo Rinko Golubović.
2
2
Evo, sve jasno, imenom i prezimenom, ucjrnjivali, lobirali, potplacivali ljude da ne glasaju za BB.
Amra Zulfikarpasic potvrdila da ju je zvao Skaka i nudio joj novac
Da li ce sada iko za ovo krivicno da odgovara. ?
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10490
Hoće, isto kao i sa slučajem Oooosim, što bi riđobrki u Boshnjaka, El-Bakke rekao u smislu: " Vidjet ćemo šta će se desiti, trebamo pustiti tužilaštvo da radi svoj posao...."
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Evo Skake na N1, gledajSleepy Joe je napisao/la: ↑27 mar 2021, 07:10 Hoće, isto kao i sa slučajem Oooosim, što bi riđobrki u Boshnjaka, El-Bakke rekao u smislu: " Vidjet ćemo šta će se desiti, trebamo pustiti tužilaštvo da radi svoj posao...."
Koji muljator
0
Skaka me iznenadio,djelovao mi smotan
Ali ovaj brko,starac,kako se ovaj uvali u fotelju
Ali ovaj brko,starac,kako se ovaj uvali u fotelju
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Iskra je napisao/la: ↑27 mar 2021, 07:22Evo Skake na N1, gledajSleepy Joe je napisao/la: ↑27 mar 2021, 07:10 Hoće, isto kao i sa slučajem Oooosim, što bi riđobrki u Boshnjaka, El-Bakke rekao u smislu: " Vidjet ćemo šta će se desiti, trebamo pustiti tužilaštvo da radi svoj posao...."
Koji muljator![]()
Gostuje ovako rano?
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

I Dino ima svojih aferima u ovome, ali sam se ismijao Majstoroviću, isto kao da je lik zalutao u emisiju na neku drugu temu umjesto u emisiju o analizi vremenske prognoze za narednu sedmicu.
Još ga Senad podlo podjebava "Kakvo će biti vrijeme u naredna dva dana?"
1
1
Repriza bila od sinoć valjda.
Vrati pa.pogledaj
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Kasnije, bilo mi ih je dosta sinoć, jedva sam i Dinu mogao gledati.
0
Meni se to mod Senada nije dopalo. Na taj nacin omalovazio je covjeka koji mu otac moze biti, dislovno mu sugerirao da je nebitan u GV u da je podlozan manipulacijama iskusnih politicara sto G Majstorovic nije.Sleepy Joe je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:23I Dino ima svojih aferima u ovome, ali sam se ismijao Majstoroviću, isto kao da je lik zalutao u emisiju na neku drugu temu umjesto u emisiju o analizi vremenske prognoze za narednu sedmicu.
Još ga Senad podlo podjebava "Kakvo će biti vrijeme u naredna dva dana?"![]()
Slozila bih se s tobom, da prevara koju su napravili BB ima.veze s Dinom, na taj nacin su mu napakovali razdor u cetvorci, a sve radi ranijih zamjeranja i aferima.
0
Ja ga nisam ni gledala, mislim da sam cec zaspala tadaSleepy Joe je napisao/la: ↑27 mar 2021, 12:08 Kasnije, bilo mi ih je dosta sinoć, jedva sam i Dinu mogao gledati.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ne bi Senad bio mahalac da nema želudac za to, tu i tamo ego igra svoju bitnu ulogu u njegovom pristupu vođenja emisija i ophođenja prema gostima.Iskra je napisao/la: ↑27 mar 2021, 12:09Meni se to mod Senada nije dopalo. Na taj nacin omalovazio je covjeka koji mu otac moze biti, dislovno mu sugerirao da je nebitan u GV u da je podlozan manipulacijama iskusnih politicara sto G Majstorovic nije.Sleepy Joe je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:23
I Dino ima svojih aferima u ovome, ali sam se ismijao Majstoroviću, isto kao da je lik zalutao u emisiju na neku drugu temu umjesto u emisiju o analizi vremenske prognoze za narednu sedmicu.
Još ga Senad podlo podjebava "Kakvo će biti vrijeme u naredna dva dana?"![]()
Slozila bih se s tobom, da prevara koju su napravili BB ima.veze s Dinom, na taj nacin su mu napakovali razdor u cetvorci, a sve radi ranijih zamjeranja i aferima.
1
1
Joj Skake legende,kaze rezervisao termin za odmor sa svojom suprugom na vlastitoj vikendici 
1
1