Korona....
Borimo se koliko mozrno ali...
i da se smijemo i ako ne kontamo fol???
Svi se slazu da moraju puno vise da misle kada je Grunf u blizini.
“Ne predaj se nikad, osim kad moraš.”
ne glupiraj se mala.
koliko ono ti imas godina 25-26? Mani se matoraca, mani se online upoznavanja. Ne znam kakav ti je drustveni zivot. Ako ne izlazis puno, probaj neke stvari koje bi ti se mogle svidjeti. Planinarenje, plesni klub, folklor.... Tako ces upoznati ljude koji nisu tu da bi povalili nekoga, lagali i slicno vec da se druze.
probala pa znas da nisu ili mislis da nisu?Ariel je napisao/la: ↑29 mar 2021, 10:31Hvala na savjetu ali nista od toga nije za mene, te drustvene zanimacije.Arslan_11 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 10:24
koliko ono ti imas godina 25-26? Mani se matoraca, mani se online upoznavanja. Ne znam kakav ti je drustveni zivot. Ako ne izlazis puno, probaj neke stvari koje bi ti se mogle svidjeti. Planinarenje, plesni klub, folklor.... Tako ces upoznati ljude koji nisu tu da bi povalili nekoga, lagali i slicno vec da se druze.

Ubaci se u kakvu sahovsku sekciju,tu su mahom samciAriel je napisao/la: ↑29 mar 2021, 10:31Hvala na savjetu ali nista od toga nije za mene, te drustvene zanimacije.Arslan_11 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 10:24