Odoh drugu skuhati
Ne ide mi multitasking danas
1
јел то прави Џуро или неки фејк? :Д
Prebaci se na i9,cuo sam da su dobriDina je napisao/la: ↑27 mar 2021, 13:18 Skuhala sebi kafu, usput prepisujem nesto s turskog, pomalo forumam, kuham rucak, cekam da mali zavrsi s programiranjem pa da odemo kod mojih, uključila sve mašine... i u toj frci, prosuh kafu po sebi, ma samo što sam je probala :face
Odoh drugu skuhati
Ne ide mi multitasking danas![]()

Je li ti barem ostalo malo fila da u međuvremenu pojedešuvijek_kontra je napisao/la: ↑27 mar 2021, 16:36 Napravila tortu pa cekam da se ohladi. Jos nekih 18 sati.![]()

Nemam ni ja.Dina je napisao/la: ↑27 mar 2021, 16:46Je li ti barem ostalo malo fila da u međuvremenu pojedešuvijek_kontra je napisao/la: ↑27 mar 2021, 16:36 Napravila tortu pa cekam da se ohladi. Jos nekih 18 sati.![]()
Jojjjj, ja nemam strpljenja ćekati tako dugo :face

2
1
Ovako i @CocoMa pocne pa kaf vidi da je lijep.dan, ode ona, prozori nece pobjeci
Još kad joj usred šetnje đozluke zamijenisSleepy Joe je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:17 Izveo sebe i svoju "curu" u šetnju, i fino smo tako hodali 3 sata. Ona me nikada ne razočara, uvijek reaguje na moje prvo, pa drugo, a zatim treće okidanje.