Praktički savršeno
Ovo još niste znali o meni
Re: Ovo još niste znali o meni
Kaže kratak fitilj
skonto sam da nemam fitilj....
skonto sam da nemam fitilj....
4
4
I say what I think, I think what I say
Pa statistika kaže da se najviše gledaju filmovi koji imaju ovakve aktere - što više prirodne.
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Smiješ se, veliš.
Ja pjevam iz sveg glasa.
Znači rijetko pjevam kad sam pijan, sa rajom sjednem svirati gitaru, samo usta otvaram. Ali kad sam umoran, pjevam iz sveg glasa.
I naravno jesam u jednoj predstavi, takva uloga bila.
1
1
Ja trpim, bas jako, pokusavam.da ne mislim na probleme, pa se onda ismijem na svaku sitnicu. Valjda oslobadjanje napetosti, sta li
1
1
Jeste.
Ljetos tako na trailu. Ubija nas teret, imamo još 3 km do odredišta ali čitav dan hodamo. I u po tišine ja “Kad si zvijezdaa, seeeeeeeeeeellleeeeeeee mojjaaaaaaaaaa, da si među zvjezdicamaaaa” a jaran “Prepade me u p materinu” a ovaj drugi “među svojim seeele mojaaaa...”
I tako usput. Valjda oslobodiš se nekako, ne znam...
1
1
Probehar
Zasto ne Ariel,nije lose ako nista s psihologom.I ja se kanim dugo
2
2
Eh sa ovim se zadnjim ne bih složio. Nama si ovdje dosta toga rekla. I neka si, ako ti je bilo lakše.
A, ne pričam ni ja sa svojima o problemima. Neke stvari koje su se desile u ratu su tek prije par sedmica saznali. I to neke.
Ne valja sve ni držati u sebi.
1
1
Nisam sve rekla. Ali nebitno.Ommadawn je napisao/la: ↑29 mar 2021, 21:00Eh sa ovim se zadnjim ne bih složio. Nama si ovdje dosta toga rekla. I neka si, ako ti je bilo lakše.
A, ne pričam ni ja sa svojima o problemima. Neke stvari koje su se desile u ratu su tek prije par sedmica saznali. I to neke.
0
Ja pricam sa @storm kad mi dodje da puknem
Mislim, stvarno mi ga nekad bude zao ali sta cu

Mislim, stvarno mi ga nekad bude zao ali sta cu
2
1
1
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Imam nekad osjecaj da se moram nekad pravdati na forumu kad neke postove napisem.
0
Nisi, nema veze. Ali neke stvari jesi, što baš i ne govori svako tek tako.Ariel je napisao/la: ↑29 mar 2021, 21:02Nisam sve rekla. Ali nebitno.Ommadawn je napisao/la: ↑29 mar 2021, 21:00
Eh sa ovim se zadnjim ne bih složio. Nama si ovdje dosta toga rekla. I neka si, ako ti je bilo lakše.
No stičem dojam da ti je olakšalo.
A pravdati ne moraš nikome ništa.
3
2
1
1
Izvinjavam se sto sam nekad otvorena, trudit cu se da ne budem.
Pa i nije mi bas olaksalo, ne vidim da mi je ista bolje sto sam neke stvari rekla.
Hvala nadam se da ne moram vise
1
1