Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Meni je smijesno koliko Srbi psuju,ali je zanimljivo neki psuju kruh neki lebac.To zavisi haman od sredine gdje su 
0
Ma nije to meni prvi put.vjesticanametli je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:44 tako sam ja cula isto nas jezik i prebrojim ih i donesem kafe momci se zijanili![]()
Jednom tako kamion na sred puta stao - ni tamo ni vamo. Bosanske tablice. Tuzlak.
Ja autom stanem. On jadan natuca engleski "Ikskjuz mi...ovaj...hau ken aj"
"Care, gdje zapelo, de ti na nas jezik"
Ni mater mi se tako nije obradovala kao on.
Nije mogao naci pravi put gdje je trebao. Sve mu objasnim.
Ode dalje. Ostatak puta sam pazio da mi se ne polome flase piva u kesi sto mi je dao.
4
2
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
otprilike tako se to radi. 
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Uuu, najgori su oni tamo blizu rumunske granice.
Jaranee....
kae "Dete ti yebem na grobu mrtve majke" a svom djetetu psuje...
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Hvala MaxMax je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:01@IskraFatih je napisao/la: ↑30 mar 2021, 12:55
Aha... Pa to nije bez presedana u islamu. Naime, musliman koji umre od zarazne bolesti se smatra sehidom, te kao sehid se ne gusuli ionako. A, naravno, i onda druga strana, opasnost od zaraze takodjer nije bez presedana, jer je nekoliko puta u istoriji manji ili veci dio ljudi umro od zaraznih bolesti, i nikada se gusul nije obavljao, iz pomenutog razloga.
Tu je serijat jasan poprilicno.
Hvala @Fatih
Ovo ja nusam znala i veliko mi je olaksanje cuti
1
1
rijetko se kada predajem bez borbe, ali izgleda da mi nema druge. 
3
2
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
De bona, pusti covjeka, on zna kada je vrijeme.
5
1
4
4
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
“Bolje herojski ustuknuti nego kukavički pobijediti.”
3
1
2
2
I say what I think, I think what I say
Ja tako volim migrante stresirati. Svadjaju se nesto izmedju sebe a ja dreknem qaf qaf qaaaaaaf ! (Dosta)vjesticanametli je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:44 tako sam ja cula isto nas jezik i prebrojim ih i donesem kafe momci se zijanili![]()
2
2
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
U ovom tekstu nigde se ne navode prvi rodjaci tj od dva brata deca, amidzici, kako je navodno jedino dozvoljeno kad je u pitanju bliza rodbinaIskra je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:56 ", I ne zenite se zenama kojima su se zenili ocevi vasi, - a sto je bilo, bice oprosteno; to bi, uistinu, bio razvrat, gnusoba i ruzan put.
. Zabranjuju vam se: matere vase, i kceri vase, i sestre vase i sestre oceva vasih, i sestre matera vasih i braticne vase, i sestricne vase, i pomajke vase koje su vas dojile, i sestre vase po mlijeku, i majke zena vasih, i pastorke vase koje se nalaze pod okriljem od zena vasih s kojima ste imali bracne odnose, - ali ako vi s njima niste imali bracne odnose, onda vam nije grijeh -, i zene vasih rodjenih sinova, i da sastavite dvije sestre, - sto je bilo, bilo je, Allah zaista prasta i samilostan je,"
Evo, sta kaze Kur'an
Znam da je kod nas ovo osetljiva tema, ali me zanima zasto je takva razlika i takav obicaj kod jednih muslimana ok, a kod drugih nije.
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
vidi mu potpisa :face
2
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

1