Moj stari je njihov veliki fan, zamisli da ti to neko pusta bukvalno od rodjenja.
Stara ih bas i ne voli.
Moj stari je njihov veliki fan, zamisli da ti to neko pusta bukvalno od rodjenja.

Jesi stigla u Slo? Hoces kod mene dok ne nadjes prijevoz?

nisam draga idem nazad u Hamburg ali drugi put cu autom a imam smjestaj u SLO znas ali svakako bih ti dosla i hocu makar da ona drva unesemouvijek_kontra je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:40Jesi stigla u Slo? Hoces kod mene dok ne nadjes prijevoz?![]()

tata bio jaran s davorinom dobar i nakon rata prvi kocert u HH dosli oni i dosao i moj tata pa smo isli stari ih je gotivio bas cijeli zivot su bili oko mene ko i hanka ojjjjjj al nju volim slusat a ne volim kad se smije
Tamo negdje 1982-83 stari radio puno u Sarajevu, pa poslije posla u kafic "Davorin", doceka zoru sa Davorinom, pa ujutro na posaovjesticanametli je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:50tata bio jaran s davorinom dobar i nakon rata prvi kocert u HH dosli oni i dosao i moj tata pa smo isli stari ih je gotivio bas cijeli zivot su bili oko mene ko i hanka ojjjjjj al nju volim slusat a ne volim kad se smijeuvijek tata govorio ponasaj se vjestice
![]()
ja ih slusam znam svaku al nije to moj pis of kejk sta cu
sin odrastao u azru i prde u prasinu i fafala si mi ti fala ti hahahahahhaha e to mi bolje lezi![]()
![]()

A kad spomenu Azru - i to se slušalo od malih nogu.vjesticanametli je napisao/la: ↑31 mar 2021, 11:24 eh oni su bas raja bilima joj suti price su im bile sta su radili i kako
![]()

Zovi apoteke u Istocnom Sarajevu.Sleepy Joe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 16:58 @Iskra treba mi tvoja pomoć. Gdje mogu pronaći Klexan 10 x 8mg. Treba mi drugarici, mati joj ima upalu pluća.

Znači može tražiti alternativu.Iskra je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:03Zovi apoteke u Istocnom Sarajevu.Sleepy Joe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 16:58 @Iskra treba mi tvoja pomoć. Gdje mogu pronaći Klexan 10 x 8mg. Treba mi drugarici, mati joj ima upalu pluća.
Ako nema.ni tamo, onda nek joj dr ordinira zamjenski, ima tih niskomolekularnih heparina koliko hoces samo se plaćaju,nisu na esencijalnoj.
Sleepy Joe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:10Znači može tražiti alternativu.
Ja sam sve živo kontaktirao, evo tražim i preko nekih prijatelja u Srbiji, da vide ima li tamo u apotekama.
Nije bitno platit će.
Hvala Doktorina.![]()
Sipaj sta je jeftinije, ko je kupuo tu kupit ce i drugu