ne mozes guzicom na pet stolica nikako
biti i moderator i behar

2

Radi kojih situacija je doslo da se to dozvoli?Fatih je napisao/la: ↑30 mar 2021, 15:43 Pa, razlike postoje samo radi obicaja i tradicije. Inace, ovo sto si dobro primijetila, je vazece za sve muslimane. Eh, naravno, potpuno "drugi par opanaka" je to sto je to nas muslimana ovdje nesto nezamislivo. Ali, niko ne smije da negira da je to dozvoljeno (iako sam ja misljenja da za tim nema potrebe, obzirom da vise ne postoji situacija, zbog koje je ta dozvola i dosla).

jesi jasta ali nisi posebni behar marta
tad bi imala opravdanje i masala guzicetinu
1
Povodom ove rasprave smo otvorili novu temu o "koljenima". Mozda tamo da stavis tekst, ali nisam ni to siguran.toxic je napisao/la: ↑02 apr 2021, 20:12Radi kojih situacija je doslo da se to dozvoli?Fatih je napisao/la: ↑30 mar 2021, 15:43 Pa, razlike postoje samo radi obicaja i tradicije. Inace, ovo sto si dobro primijetila, je vazece za sve muslimane. Eh, naravno, potpuno "drugi par opanaka" je to sto je to nas muslimana ovdje nesto nezamislivo. Ali, niko ne smije da negira da je to dozvoljeno (iako sam ja misljenja da za tim nema potrebe, obzirom da vise ne postoji situacija, zbog koje je ta dozvola i dosla).
Svakako misljenja na ovu temu se razilaze... arapi praktikuju i danas da se rodjaci vencaju jer navodno na taj nacin im bude brak cvrsci i cuvaju se rodbinske veze, dok su drugi misljenja da se ne treba mesati s rodibnom radi kvalitetnijeg potomstva
Nisam sigurna da li se dalje pisalo na ovu temu, ali ako nadjem pogodnu svakako cu objaviti jedan zanimljiv tekst vezano za ovo.
jesi li ti ikad svojim lijepim glasicem ostavljao poruku?

hajd' sto lazes njih ali sto mene

Evo nasla, hvala

pa izgubio sam glas onda kad me medo u šumi zaganjo tad si me posljednji put čula bgm