Me neces je mnogo gledati. Skroz slab pogled samjesta prebivalista.
Jel to ti Meni prijetis? Ha?
Ma ne, vidis da te smajlijem odvracam. Tu ce nas Hanibbal, ako mu komunikacija bude uhvacena kao spijunska. Jos izmijenim koju rijec, pomenem koju kljucnu rijec, kao ime pojedinih organizacija....i ode brt...
2
11
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ma ne, vidis da te smajlijem odvracam. Tu ce nas Hanibbal, ako mu komunikacija bude uhvacena kao spijunska. Jos izmijenim koju rijec, pomenem koju kljucnu rijec, kao ime pojedinih organizacija....i ode brt...
Meni njega sad žao
Salimo se brt... Kockaj, forumasi...jednom se zivi, jel'?
2
11
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
storm je napisao/la: ↑23 aug 2020, 09:14
Imam nešto da iznesem
Forum je aktivan točno mjesec dana ( postavio sam ga 15.7. ali bez članova je bio do 23.7.)
Razmišljao sam, da ga koji mjesec i više, ne otvaram javno, da sve sredim, jer osnovna verzija foruma kad ga dobiješ u ruke, prilično je siromašna, i puno tu treba izmijeniti i dodati, za ugodno korisničko iskustvo...
Još tu ima stvari za srediti, ali htio sam reći - hvala vam na strpljenju, suradnji, pa i kritici
Još tu ima prostora, puno i tematski trebam još uraditi, naravno i vi skupa sa mnom.. Najdraže mi je kad vi pokrećete teme, sukreirate ovo mjesto...
Piše se odlično za ovu fazu foruma (26.000+ postova u prvih mjesec dana), debelo iznad mojih očekivanja, pogotovo jer sam to sve stvarno na brzinu poredao i pustio u rad...
A sa druge strane, opet nisam iznenadjen, znao sam koga ću zvati, da ovo bude ugodno mjesto za druženje... A kad je ugodno i opušteno, sve ide ... Zato, hvala svima još jednom