Komplimenti?
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2528
Re: Komplimenti?
Sjetih se sad starog dobrog nastavnika koji je obicavao reci kako je dovoljna iskrena lijepa rijec i osmijeh da mu i dan bude lijep.
Rado tako uljepsam ljudima dan kad mogu - u skladu s prilikom, naravno.
Ne moram ih cak ni poznavati ni ikada vise sresti.
Rado tako uljepsam ljudima dan kad mogu - u skladu s prilikom, naravno.
Ne moram ih cak ni poznavati ni ikada vise sresti.
6
5
1
1
Ja opasna,?
Nedavno sam pitala jednu sestru s kojom sam u suoer odnosima, a nakon sto sam cula nesto slicno kao sto si ti sad rekao, :jel.ja djelujem odbojno? Kaze ona meni
Ne, ali djelujes distancirano i hladno. Preozbiljno ponekad.
Ja
0
Meni je jednom rekla da izgledam ko da sam.iz modnog magazina
0
Iskra je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:00Ja opasna,?![]()
![]()
Nedavno sam pitala jednu sestru s kojom sam u suoer odnosima, a nakon sto sam cula nesto slicno kao sto si ti sad rekao, :jel.ja djelujem odbojno? Kaze ona meni
Ja![]()
Onako malo djelujes,ali dobro ti je to![]()
Da je meni tako![]()
![]()
0
Ne djelujemAtomic je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:17Iskra je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:00
Ja opasna,?![]()
![]()
Ja![]()
Onako malo djelujes,ali dobro ti je to![]()
Da je meni tako![]()
![]()
1
1
@Nice try ne znam te s drugih foruma,ali si jako jako cool i zanimljiva osoba 
4
3
1
1
Prisjetio sam se sad kad vidjoh tamo na menažu.
Predprošle godine vozimo se u žičari ja i tadašnja djevojka kojoj je pogleda sa visine izazivao malo nelagodu a prekoputa nas sjede dvije žene negdje oko 45 god. otprilike.
Te je jedna upita šta joj je što se uznemirila.
Ja kažem tako da se malo boji visine, a ona će njoj:
"Ma ajde čega ima da te bude strah pored takvog dase!"-sa naglaskom koji bi' ja rek'o da je negdje izmedju Beograda i Novog sada, što je dalo tojoj rečenici posebnu draž.
Predprošle godine vozimo se u žičari ja i tadašnja djevojka kojoj je pogleda sa visine izazivao malo nelagodu a prekoputa nas sjede dvije žene negdje oko 45 god. otprilike.
Te je jedna upita šta joj je što se uznemirila.
Ja kažem tako da se malo boji visine, a ona će njoj:
"Ma ajde čega ima da te bude strah pored takvog dase!"-sa naglaskom koji bi' ja rek'o da je negdje izmedju Beograda i Novog sada, što je dalo tojoj rečenici posebnu draž.
5
3
2
2