Znas gdje je ovo trebalo ici. Ili nisi smio?
Covid-19 Vakcine
Re: Covid-19 Vakcine
4
3
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Meni je zanimljivo da te brine, hoce li vakcina na vrijeme, a ne brine te kako vakcina moze da utice na tebe u komb. sa tvojim alergijama i svime? Kazem tj. pitam jer sam i ja u toj "situaciji" i brinem se, s obzirom da postoji mogucnost da cu se nekad morati vakcinisati.
Vise je ovo razmisljanje nego pitanje, nemoj zamjerit.
0
Alergije su najmanje sto me brine,kad uzmem sve u obziruvijek_kontra je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:29Meni je zanimljivo da te brine, hoce li vakcina na vrijeme, a ne brine te kako vakcina moze da utice na tebe u komb. sa tvojim alergijama i svime? Kazem tj. pitam jer sam i ja u toj "situaciji" i brinem se, s obzirom da postoji mogucnost da cu se nekad morati vakcinisati.
Vise je ovo razmisljanje nego pitanje, nemoj zamjerit.![]()
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Bitno je da se razmisli o tome. Sjecam se s pocetka jos, ljudi s alergijama i autoimunim bolestima...
0
Sjetim se scene kad sam jednom ct radio,neki plikovi se podjose pojavljivati po koziuvijek_kontra je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:38Bitno je da se razmisli o tome. Sjecam se s pocetka jos, ljudi s alergijama i autoimunim bolestima...pricalo se o tome. Isto tako AZ nije prvi izbor za secerase zbog vrste cjepiva. Pisala sam o tome vec. No, svako za sebe najbolje zna. Zdravlje je ipak najbitnije.
Vise se oni uplasili nego ja
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Joj, imam ja tih prica u zadnjoj godini..
Al sta ces, bice kako mora bit. Ja danas zaboravila ujutro uzet tabletu, ne smijem se pogledat.
Al kao sto kazem, kad bi samo to bilo, bilo bi jos ok.
Al sta ces, bice kako mora bit. Ja danas zaboravila ujutro uzet tabletu, ne smijem se pogledat.
Al kao sto kazem, kad bi samo to bilo, bilo bi jos ok.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10333
Da nas ne dovedu u situaciju da svako kao drugu vakcinu mora primiti od drugog proizvođača. Kako je krenulo sa nabavkom na kraju će bii veliki bosanski lonac od vakcina, prvra Pfizer a druga recimo od Johnson & Johnson, ili ona kitajska ChoGuChu-Yin- Cah Che. 
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Mislim da Ikar mnoge stize danas. I ne samo Ikar. Just my two cents.Miss Y. je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:08 Ko je Ikar preživio sve moze
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/koli ... ook+status
4
3
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14230
Ma poslaće Švedi sadaku, ne brinite.
Astra Zeneca je to - nekad moje potencijalno radno mjesto
Ispravit će oni ako bude kakvih grešaka.
Astra Zeneca je to - nekad moje potencijalno radno mjesto
Ispravit će oni ako bude kakvih grešaka.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6788
ja se naručio...
čuo sam da može i nenajavljeno, al ja neću tako.
hoću da se zna kad radosni dolazi...
6
4
1
1
1
1
Opa, ima se veze, nije da nema.radostan dan je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:10 ja se naručio...
Zajeban si radosni...
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Nije valjda da i tebi moram objasnjavati moju ironiju :faceFatih je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:19Mislim da Ikar mnoge stize danas. I ne samo Ikar. Just my two cents.Miss Y. je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:08 Ko je Ikar preživio sve moze
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/koli ... ook+status
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ako ti je blizi Novi Pazar...tamo jos uvijek ide bez narudzbe.radostan dan je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:10 ja se naručio...
Samo.pppsssssst
0
Ma vala neka rade sta hoce..I onako se mi malo sta I pitamo.. ponekad dodem u situaciju da pomislim da mi je svega preko glave vise..I dala bih da me vakcinise i vétérinar....vjesticanametli je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:54da bice druga moderna ili pfizer ne daju kod mene vise az
1
1
Kad dr objasni kako treba
Fantasticni dr Lauc
Imala sam ga prilike slusati na jednom seminaru
Bravo!
Fantasticni dr Lauc
Imala sam ga prilike slusati na jednom seminaru
Bravo!
0