Moguće, ali u životu nisam vidio da nekog mlate bez veze.
Mostar
Moderator/ica: Moderator
Re: Protesti u Mostaru, zbog brutalnosti policije.
0
To nije posao policije da ispravlja.
Suvisna je prica o tome. Policija smije mlatiti samo u samoodbrani, I to samo do mjere do koje eliminira opasnost po sebe i gradjane.
Suvisna je prica o tome. Policija smije mlatiti samo u samoodbrani, I to samo do mjere do koje eliminira opasnost po sebe i gradjane.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Reci to Floydu...
Mislim, svašta nešta bi trebalo..
ali...
0
I say what I think, I think what I say
Ni ratne zlocince ne smije policija tuci, ako se ne odupiru hapsenju, a kamoli ovako nesto.
0
Tačno, to nije njihov posao, zato kažem da smo svi prisiljeni dio pravde uzeti u svoje ruke, jer sud ne postoji, a posao se mora obaviti.
0
Kakav posao?
Mlacenja ljudi bez ikakve veze?
0
Je li bez veze?
Onda bih i ja trebao doći na red, al' ne dođoh, kao ni ogromna većina uzornih građana.
0
Za Floyda je sudjenje u toku. Pa cemo vidjeti.
Inace, grad Minneapolis je vec odlucio, bez ikakvog sudjenja, da ce Floydovoj porodici isplatiti 27 miliona dolara odstete. Ako bude civilna parnica, to ce biti i vise.
I znam da je o tome bezveze raspravljati kad je covjek mrtav, ali sve su to pare poreznika. Znaci, svaka greska policije ide preko svacijeg dzepa. Sto znaci da su svi kaznjeni kad majmuni u uniformi nisu profesionalni.
1
1
Ti ne citas sta ti se pise. Posao policije nije da odredjuje kazne. Njihov posao je da privede one koji krse zakon.
0
al dobro ja samo kažem da ovoga ima svuda, na globalnoj osnovi...Socrates je napisao/la: ↑13 apr 2021, 14:13Za Floyda je sudjenje u toku. Pa cemo vidjeti.
Inace, grad Minneapolis je vec odlucio, bez ikakvog sudjenja, da ce Floydovoj porodici isplatiti 27 miliona dolara odstete. Ako bude civilna parnica, to ce biti i vise.
I znam da je o tome bezveze raspravljati kad je covjek mrtav, ali sve su to pare poreznika. Znaci, svaka greska policije ide preko svacijeg dzepa. Sto znaci da su svi kaznjeni kad majmuni u uniformi nisu profesionalni.
e sad što negdje ima države a negdje nema to je drugi par opanaka, ali evo zamolio bih te da oba videa pogledaš....
0
I say what I think, I think what I say
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Zapravo, ti nisi pročitao šta ti se piše. Ja sam se složio s tobom da to nije posao policije, ali neko ga ipak mora obaviti. Svako od nas je prinuđen dio pravde uzeti u svoje ruke, a sve zbog nepostojanja suda.
0
I gdje ce vas to odvesti?
Dole ne zive majmuni nego ljudi. Sve sto pises, nema nikakvog smisla. Ko tebi garantuje da ces ti u tom preuzimanju pravde u svoje ruke pobjediti? Mozes do jednom dok ti veci mangup od tebe ne spuca metak u celo. Od svakog mangupa ima veci.
Cuj prebijanje covjeka opravdavati nekim budalastinama. Ovdje se ne radi o nekom teskom kriminalcu kojeg stiti babo. Sta ste vi konkretno uradili protiv tog navodnog nepostojanja suda?
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Policija krsi zakon, i sad nam se da raspravljati o nepostojanju sudova. 
Covjek ucinio prekrsaj, nije krivicno djelo.
Pa jbmt.
Kao da ti neko za parkiranje na pogresnom mjestu odbije oba bubrega.
Covjek ucinio prekrsaj, nije krivicno djelo.
Pa jbmt.
Kao da ti neko za parkiranje na pogresnom mjestu odbije oba bubrega.
0
I ti i ja, i bilo ko ovdje, smo obuhvaćeni istim zakonom, nebitno na kojem kraju planete se nalazimo, a taj zakon je jednostavan "Posao se mora obaviti."Socrates je napisao/la: ↑13 apr 2021, 14:25I gdje ce vas to odvesti?
Dole ne zive majmuni nego ljudi. Sve sto pises, nema nikakvog smisla. Ko tebi garantuje da ces ti u tom preuzimanju pravde u svoje ruke pobjediti? Mozes do jednom dok ti veci mangup od tebe ne spuca metak u celo. Od svakog mangupa ima veci.
Cuj prebijanje covjeka opravdavati nekim budalastinama. Ovdje se ne radi o nekom teskom kriminalcu kojeg stiti babo. Sta ste vi konkretno uradili protiv tog navodnog nepostojanja suda?
Posao koji ne obavi sud, pada na policiju.
Posao koji ne obavi policija, pada na građane.
0