Gafovi nasih politicara
Moderator/ica: Moderator
Re: SDA traži od stranaka “Četvorke” da se izjasne o uvredama Ivane Marić na račun Bošnjaka
Slušao sam Ivanu u par navrata... poprilično je brzopleta kad priča i ovo što je napisano u prethodnim postovima je tačno za njenu ogorčenost državom i situacijom u istoj. Jezik joj je brži od pameti. Sad je to došlo na naplatu. Nije ovo toliki problem za nju koliki je problem za Našu stranku koju inače u krugovima bošnjačke politike povezuju sa KOS, nazivaju ih trojanskim konjem itd. Sami sebi zabijaju autogolove u posljednje vrijeme. Međutim ni 100 autogolova nije dovoljno da spasi SDA, jer ta stranka polako, ali sasvim sigurno, ide ka propasti. Zasluženo.
0
Re: SDA traži od stranaka “Četvorke” da se izjasne o uvredama Ivane Marić na račun Bošnjaka
Osigurala karijeru u HDZ-u ...storm je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:07Čisto sumnjam, da su i znali za to...niti je bila do sad član stranke.Socrates je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:12 Ja stvarno ne znam kakvi idioti su ovi iz Nase Stranke.
Pa jbt, postoji li nesto kao stranacka direktiva? Stvari koje se raspravljaju u uzim stranackim krugovima? Stranacka disciplina?
Ovo je katastrofa. Nemam rijeci.![]()
Ne da treba podnijeti ostavku na sve funkcije, nego joj treba zabraniti politicko djelovanje.
SDA ce ovo iskoristiti jer mogu koristiti ovakav politicki diletantizam i glupost.
Mislim da je zapečatila karijeru, što se politike u Sarajevu, BIH, tiče...ustraje li Naša Stranka s njom, kao kandidatom, i njima isto slijedi.
0
Mislim da nema šanse...koliko sam je do sad upratio, od SDA, jedino je više pljucala na HDZ i Čovića...
No politika je to, i sve je moguće...
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15626
Re: Gafovi nasih politicara
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15626
Fakat
Al meni je najjaca ona Da se igramo prave države...
0
Control + Alt + Delete
Ja šta sve trpite, dragi ljudi...
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ja sam ga u zadnje vrijeme namjerno išao gledati u intervjuima...
On nije zao...Fadil je jednostavno glup, povodljiv...svjestan da je tu poguran, ali da ne smije izdati povjerenje.
Kao i Skaka recimo...sličan profil.
Jer kada gurnu nekoga, tko zna malo svojom glavom, barem malo...dobiješ frku...Konaković odlazi iz SDA, Čampara napusti...i tako to ide u sve tri nacionalne vodilje stranke.
1
1
Bisera sa strap-on, oči ispadaju.storm je napisao/la: ↑13 apr 2021, 21:59 Bisera ne vadi...samo oštro
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministr ... /210413157
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ma strahota...još ne može, da se ne vadi na Ramazan...kao inače ne ide pod rotacijom, sa tjelohraniteljima u dva SUV, u dućan.Ommadawn je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:05Bisera sa strap-on, oči ispadaju.storm je napisao/la: ↑13 apr 2021, 21:59 Bisera ne vadi...samo oštro
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministr ... /210413157
A baš lik ispod u komentarima piše, da je ministar u Švedskoj, kupovao čarape, i zabunio se te platio službenom karticom....trenutno podnešena ostavka.
I zato cijenim onaj potez Benjamine...prvo je prodala skupi Passat. Znači može se...
0
Nekada potencijalna kandidatkinja za premijera, Mona Sahlin je platila Toblerone službenom karticom kada je išla na putovanje. To je koštalo kandidature.storm je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:25Ma strahota...još ne može, da se ne vadi na Ramazan...kao inače ne ide pod rotacijom, sa tjelohraniteljima u dva SUV, u dućan.
A baš lik ispod u komentarima piše, da je ministar u Švedskoj, kupovao čarape, i zabunio se te platio službenom karticom....trenutno podnešena ostavka.
I zato cijenim onaj potez Benjamine...prvo je prodala skupi Passat. Znači može se...
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
I hajde onda ne imaj vjeru u taj sustav?Ommadawn je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:32Nekada potencijalna kandidatkinja za premijera, Mona Sahlin je platila Toblerone službenom karticom kada je išla na putovanje. To je koštalo kandidature.storm je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:25
Ma strahota...još ne može, da se ne vadi na Ramazan...kao inače ne ide pod rotacijom, sa tjelohraniteljima u dva SUV, u dućan.
Vjerojatno ima grešaka, nikad se neće svima u svemu ugoditi, ali barem vjeruješ da čine najbolje što mogu i znaju...
0
Kad ih vidim navecer kako divljalju,popale rotacije kao da su presjednici Rusije i Amerike.Jest mi se ogadilo ovdjestorm je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:25Ma strahota...još ne može, da se ne vadi na Ramazan...kao inače ne ide pod rotacijom, sa tjelohraniteljima u dva SUV, u dućan.
1
1
Pa ja sam imao priliku, igrom okolnosti, da je sretnem uživo par puta, čak i pivo da popijemo.
Ona je kasnije bila ministar za integraciju.
Prilično prijatna i prizemljena žena. O politici nismo pričali.
Nema države bez grešnika. Nema države bez korupcije, niti nepotizma.
Imaš ga i ovdje.
Ali nigdje toliko ekstremno i bezobrazno nego na Balkanu.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem