O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
Ja nemam sta kome prigovoriti.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Sta smije sa partnerom da se radi tijekom Ramazana a da nije grijeh? Jel kad padne mrak smije da se ima normalan odnos?
0
Ovaj Senad maltretira Vucica , pa onda Vucic njega
Sto li ja ovo gledam
Sto li ja ovo gledam
0
O komentarima botova na b92.
Nesnosno
Nesnosno
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ja ti kao katolik mogu skromno znanje prenijeti...
Nakon iftara, to je večera nakon zalaska sunca, može se sve što i inače u kontekstu grijeha, pa sve do sehura, to ti je doručak prije izlaska sunca... Nakon toga preko dana se suzdrzis. I čekaš da padne noć. Uostalom što se toga tiče, neke pretjerane razlike i nema u odnosu na životni ritam, tj dnevni ritam inače.
0
Ja to znam, otkako sam se obreo na bh virtualnim bespućima
a prije fkt nisam imao blage veze o tim stvarima, a 40 skoro u guzici
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
o pozdravljanju bgm
Mnogo je načina da ljudi jedni drugima daju do znanja da su se vidjeli ..Svakodnevni ritual koji ima svoj kodeks. Ako ste se pozdravili sa nekom osobom, taj dan više niste obavezni da se pozdravite. Naravno, smjena dana i noći resetuje ovo pravilo. Pozdrav se može izvesti pokretom tijela i govorom, a oni prisniji i dodirom. Cimanje glave ili dizanje obrve je minimum jednog pozdrava koji se razmjenjuje između dvije osobe čije je poznanstvo slabo. Između takvih osoba je razvijena minimalna konekcija koja ih obavezuje da jedna drugoj proslijede taj signal prilikom susreta. Mahanje rukom i namigivanje označava veći stepen poznanstva. Rukovanjq, grljenje i poljubci su najveći stepen poznanstva i rezervisano je za ljude s kojima ste razvili snažnu povezanost.
Spektar načina rukovanja je beskrajan, od običnog stiska do pljeskanja dlanovima, sudaranje nadlaktica, igara prstima i sl. Zagrljaj i poljubac mogu biti zasebni, a mogu se i kombinovati sa rukovanjem. Pozdrav glasom može se kretati od sterilnog "zdravo, ćao, đesi?" šta ima ? kako si ? kako ide?" sa odgovorom "evo nije loše, gura se, dobar, ti?" pa do raznih oblika tepanja: "ooo bruda, direktore, paša, care, kralju, legendo, mačko, oko, paša" i sl.
Pozdravljanje je kreativan ritual.
Koliko je bitno pozdravljanje govori i sama ljutnja onih čiji je pozdrav ignorisan čak i onda kada je njihov pozdrav opravdano neprimjećen..
Mnogo je načina da ljudi jedni drugima daju do znanja da su se vidjeli ..Svakodnevni ritual koji ima svoj kodeks. Ako ste se pozdravili sa nekom osobom, taj dan više niste obavezni da se pozdravite. Naravno, smjena dana i noći resetuje ovo pravilo. Pozdrav se može izvesti pokretom tijela i govorom, a oni prisniji i dodirom. Cimanje glave ili dizanje obrve je minimum jednog pozdrava koji se razmjenjuje između dvije osobe čije je poznanstvo slabo. Između takvih osoba je razvijena minimalna konekcija koja ih obavezuje da jedna drugoj proslijede taj signal prilikom susreta. Mahanje rukom i namigivanje označava veći stepen poznanstva. Rukovanjq, grljenje i poljubci su najveći stepen poznanstva i rezervisano je za ljude s kojima ste razvili snažnu povezanost.
Spektar načina rukovanja je beskrajan, od običnog stiska do pljeskanja dlanovima, sudaranje nadlaktica, igara prstima i sl. Zagrljaj i poljubac mogu biti zasebni, a mogu se i kombinovati sa rukovanjem. Pozdrav glasom može se kretati od sterilnog "zdravo, ćao, đesi?" šta ima ? kako si ? kako ide?" sa odgovorom "evo nije loše, gura se, dobar, ti?" pa do raznih oblika tepanja: "ooo bruda, direktore, paša, care, kralju, legendo, mačko, oko, paša" i sl.
Pozdravljanje je kreativan ritual.
Koliko je bitno pozdravljanje govori i sama ljutnja onih čiji je pozdrav ignorisan čak i onda kada je njihov pozdrav opravdano neprimjećen..
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
U jednom dijelu Indije se pozdravljaju sa "Da li ste jeli danas?"
To mi je fascinantno.
To mi je fascinantno.
3
2
1
1
Meni dedo govorio kad sam bio mali da ne valja jabuke i vodu miješati. Možda moja prva lekcija u životu koju zaista pamtim.
Eto, sad sam tužan zbog dede.
Eto, sad sam tužan zbog dede.
1
1
Treb'o sam odspavat'. Ne bih bio tužan.
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
sad kontam kako je stari svijet bio zayeban...
kaže ajde da radimo nešto ovo ono, kaže slobodan si čim završiš, al qrac, slome te ko vola ni oprat se ne možeš
psihološka operacija, ti se staviš da završiš, ali nikad kraja
ubiju te ba
kaže ajde da radimo nešto ovo ono, kaže slobodan si čim završiš, al qrac, slome te ko vola ni oprat se ne možeš
psihološka operacija, ti se staviš da završiš, ali nikad kraja
ubiju te ba
1
1
abysmal depths are flooded
Kako misle 30 kilometara....meni top shop.pred vratima
Joj lopovaaaa
Joj lopovaaaa
0
Ne pritišći
Za to se ide u pritvor.
Za to se ide u pritvor.
3
3
Ako pritisneš bez razumnog razloga, naravno. 
0