..oporba sda..molim ..ima dosta stranaka u bih s predznakom hr ako triba mogu ih nabrojit
Ako malo pratis, a izgleda slabo... SDA ima jedina konkretnu oporbu...
Ostale dvije nacionalne stranke tek formalno... Pa čak i SNSD ima u SDS kakvu takvu oporbu... Hdz-u je oporba svedena na odnos nato vs lovačko društvo...
..cemu onda forsiranje da HDZ nema oporbu nemaju svi sto mene komentiraš..
Ostale dvije nacionalne stranke tek formalno... Pa čak i SNSD ima u SDS kakvu takvu oporbu... Hdz-u je oporba svedena na odnos nato vs lovačko društvo...
Pa nema. Ko god pokuša da izmigolji iz HNS/a Čović to zatuče. Bukvalno.
Izdaja i majorizacija! Jedinstvno bla bla i kraj. Pokupi kajmak tako.
..trend je takav bio i prije rata a sad posebno..a nije ni s Bošnjacima nista bolje..
Tuzla, Zenica, Sarajevo u rangu Posušju, Gruda i ŠB? E jbg...
..nisi statističar pa banalno postavljaš tezu..natalitet se gleda u odnosu na broj stanovnika a to znaci da Posušje moze imat veći natalitet od Sarajeva npr..glupo je uspoređivati po samo rodjenim..kuzis
Pa nema. Ko god pokuša da izmigolji iz HNS/a Čović to zatuče. Bukvalno.
Izdaja i majorizacija! Jedinstvno bla bla i kraj. Pokupi kajmak tako.
..a sda i Izetbegović se ubise od oporbe..poneka frakcija sda i ostalo nula
Ma mi imamo ljevicu. Trenutno u nekom rascjepu kao i HR... Ali drzi recimo Tuzlu uvjek. I općine po Sa. Dosta manjih gradova. Da se konsoludira uništili bi SDA.
I kod nas je problem što DF postao trojanac SDA. A oporba postoji.
..spegelj je budaletina pola hr gradova bi bilo sravnjeno..
mozda u tome lezi i odgovor alije tada sa nije to nas rat
..objasni mi kakva ti je to paralela..ni jednog trenutka nisam napisa da je Alija triba oružjem reagirati jer nije ni ima s cime..Kini Hrvati h hercegovini
Komentiram jer lupas...
SDA ima protiv sebe, uvijek SDP, DF, SBB... pa sad Narod i pravda, vidjeti ćemo što će uraditi Hadžikadić sa platformom za progres (s obzirom na rezultat predsjedničkih izbora, neće biti na margini)
Eto barem četiri stranke, koja svaka za sebe pomete komplet hdz oporbu...
To što ti ne znaš za to, ne znači da ne postoji...
Tuzla, Zenica, Sarajevo u rangu Posušju, Gruda i ŠB? E jbg...
..nisi statističar pa banalno postavljaš tezu..natalitet se gleda u odnosu na broj stanovnika a to znaci da Posušje moze imat veći natalitet od Sarajeva npr..glupo je uspoređivati po samo rodjenim..kuzis
Kakve to veze ima? Ides prema pograničnoj manjini jači u Posušju?
Pa moze imati KS ima pola miliona stanovnika. A toliko je ukupno Hrvata po popisu iz 2013. U cijeloj BiH
.
laga-nini je napisao/la: ↑24 aug 2020, 19:14
..a sda i Izetbegović se ubise od oporbe..poneka frakcija sda i ostalo nula
Ma mi imamo ljevicu. Trenutno u nekom rascjepu kao i HR... Ali drzi recimo Tuzlu uvjek. I općine po Sa. Dosta manjih gradova. Da se konsoludira uništili bi SDA.
..nema u jih ni ljevice ni desnice smo nacionalne stranke da se ne lažemo..kakav SDP
Komentiram jer lupas...
SDA ima protiv sebe, uvijek SDP, DF, SBB... pa sad Narod i pravda, vidjeti ćemo što će uraditi Hadžikadić sa platformom za progres (s obzirom na rezultat predsjedničkih izbora, neće biti na margini)
Eto barem četiri stranke, koja svaka za sebe pomete komplet hdz oporbu...
To što ti ne znaš za to, ne znači da ne postoji...
I ta oporba će uzeti HR DN. Jasno. Dovoljno Hrvata ima.
..nema u jih ni ljevice ni desnice smo nacionalne stranke da se ne lažemo..kakav SDP
mozda u tome lezi i odgovor alije tada sa nije to nas rat
..objasni mi kakva ti je to paralela..ni jednog trenutka nisam napisa da je Alija triba oružjem reagirati jer nije ni ima s cime..Kini Hrvati h hercegovini
pa paralela je da je napao na jna ovi bi ga sravnili sa zemljom jer je bih tada jos bila u jugoslaviji
zapamti tek u martu 92-e bih stjece nezavisnost
kao prvo srbima bi to dobro doslo kao drugo vjerovatno je kupova vrijeme ili sta vec
ako gledamo samo njega on je amater bio od visestranackih izbora pa sve do smrti a mozda cak i od sudjenja