Jedva ep odgledam, sve mi bzvz.
Serije koje pratite
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Re: Serije koje pratite
završavam ovu
https://www.imdb.com/title/tt7920978/
šiz simpa serija, samo da su epizode kraće jedno desetak minuta bilo bi baš odlično, ovako, vrlodobra

https://www.imdb.com/title/tt7920978/
šiz simpa serija, samo da su epizode kraće jedno desetak minuta bilo bi baš odlično, ovako, vrlodobra

0

Nešto ponajviše slično k'o the Boys
jedina stvar je jedan neptreban lik koji kako sam i pretpostavio dodan u odnosu na original
osim tog top
9/10
0
poceo pratiti .. zanimljiva
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27275
Dosla sam do 12. ep serije Yusuf.
Joj sto se isplakah sinoc, @Iskra
Ova Zulejha je zlo
1
1
Pogledao na HBO seriju "mi djeca sa stanice Zoo"
Ja razumijem, da se ponešto adaptira, ali ono je nidje veze sa iskonskom pričom.
Gledao sam film nekad, koji je snimljen 1981... I savršeno je ocrtao knjigu.
Jeziv prikaz i opis djece - narkomana... Jeziva atmosfera, prostitucija, propala lica i tijela...
U nekoj nadi, kako je hbo producirao cernobil, pomislih, ovo bi moglo biti dobro.
Kad ono baš izvrnuta priča. Zamalo pa bih mogao reći afirmacija narkomanije.
Svi su fini, lijepi i krasni... Glavna junakinja Christiane, skida se sa horsa za jedno poslijepodne, savršenog lica... Muzika u diskoteki Sound (gdje izlaze) je fini house iz sadašnjeg vremena, iako bi neki kraftwerk bio prikladniji (jedino David Bowie ima smisla), sve se bljesti, outfiti odlični...
U knjizi na kraju cijelo to društvo cura i momaka pomre od horsa, dok u seriji tek Babsy, Christiane odlazi na farmu i odgaja konje, i tu serija završava sa happy endom, što nikako nije točno, jer ta žena je i dan danas metadonski ovisnik i alkoholicar.
Ukratko - ništa nisam dobio od serije, osim razocarenja.
Kažem, razumijem sitne adaptacije, da današnju publiku privuces, ali ovo je hrpa sranja, eto...
Hvala na vremenu
Ja razumijem, da se ponešto adaptira, ali ono je nidje veze sa iskonskom pričom.
Gledao sam film nekad, koji je snimljen 1981... I savršeno je ocrtao knjigu.
Jeziv prikaz i opis djece - narkomana... Jeziva atmosfera, prostitucija, propala lica i tijela...
U nekoj nadi, kako je hbo producirao cernobil, pomislih, ovo bi moglo biti dobro.
Kad ono baš izvrnuta priča. Zamalo pa bih mogao reći afirmacija narkomanije.
Svi su fini, lijepi i krasni... Glavna junakinja Christiane, skida se sa horsa za jedno poslijepodne, savršenog lica... Muzika u diskoteki Sound (gdje izlaze) je fini house iz sadašnjeg vremena, iako bi neki kraftwerk bio prikladniji (jedino David Bowie ima smisla), sve se bljesti, outfiti odlični...
U knjizi na kraju cijelo to društvo cura i momaka pomre od horsa, dok u seriji tek Babsy, Christiane odlazi na farmu i odgaja konje, i tu serija završava sa happy endom, što nikako nije točno, jer ta žena je i dan danas metadonski ovisnik i alkoholicar.
Ukratko - ništa nisam dobio od serije, osim razocarenja.
Kažem, razumijem sitne adaptacije, da današnju publiku privuces, ali ovo je hrpa sranja, eto...
Hvala na vremenu
0
Kobra Kai.
Kćerka voli a i ja da se sjetim svojih dana u dojo-u
Kćerka voli a i ja da se sjetim svojih dana u dojo-u
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
Pocela sam da gledam onu crtanu seriju Total Drama, ne znam kako je ono za 7+, ja bi stavila 13+, jer ima bas dosta adult jokes (mada mozda dijete ne konta te sale, ali ovako kad gledas kao odrasla osoba su bas ocigledne
)
1
1
Dok čekam zadnju sezonu "La casa de papel" - navukla sam se na još jednu špansku seriju "Vis a vis" 
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Pregledala sam "Vis a Vis" predobra serija. 4 sezone po 10ak epizoda. Odlična 
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27275
Nisam. Valja li?
Vidim da je mistery.
Mjesecima vec nisam gledala dobro seriju.
0