Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Re: Ostavljam ti poruku...
@Fatih
Nisam bolan znala da je sala, postavio si na religiju i odgovorila sam ozbiljno.
Sto se tice astrologije, pisala sam vec, da je to nesto sporedno za mene uz astronomiju. Jednostavno sam sve citala sto ima veze sa planetama. Nije Saturn za mene samo astroloska planeta, ja znam i koliko je udaljen od Zemlje, od cega se sastoji i kakav mu je oblik. Kontas.
Zanimaju me i druge kulture, zato pisem o yogi i chakrama, meni je zanimljivo, a ti si vjerodostojniji na temama o islamu, koji me takodjer interesuje i rado citam.
Zato, samo opusteno i nema ljutnje. Ne zelim da se sekiras.
Nisam bolan znala da je sala, postavio si na religiju i odgovorila sam ozbiljno.
Sto se tice astrologije, pisala sam vec, da je to nesto sporedno za mene uz astronomiju. Jednostavno sam sve citala sto ima veze sa planetama. Nije Saturn za mene samo astroloska planeta, ja znam i koliko je udaljen od Zemlje, od cega se sastoji i kakav mu je oblik. Kontas.
Zanimaju me i druge kulture, zato pisem o yogi i chakrama, meni je zanimljivo, a ti si vjerodostojniji na temama o islamu, koji me takodjer interesuje i rado citam.
Zato, samo opusteno i nema ljutnje. Ne zelim da se sekiras.
0
Ja bih ga kakva sam, pustila.da se isekira da ne može zaspat makar do sehura ! 
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Kaže treba odmora od svega....
Šta da ja kažem na to sve...
Aj voz...
1
1
Dosla nanina sestra, kaze dedo donijela karton nalaza i rtg snimak, da joj pregledam.
On je pitao od kad he snimak, od.prije 2 dana. Kaze, steta, da je stariji pa da he vratimo da napravi novi i obnovi nalaze, ne bi je bilo.za mjesec nazad.
1
1
Moraću otvoriti temu koliko ljudi preferira životinje prije ljudi, generalno govoreći.
Baš mi čudna rečenica.
Baš mi čudna rečenica.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
A ja kontam sto upitnik
ma nije to preferiranje zivotinja vise nego ljudi, ali ljudi cesce mogu izazvati tu grubost.
Ne znam kako bi zivotinja izazvala da se prema njoj bude grubo. Osim u samoodbrani.
Ne znam odakle @R4IN uopste ideja da sam ja gruba
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Mozes li zaokruziti ona koja su suha pa mi poslati u pp
4
4

2