I skuham vode u kuhalu, promjenim šerpu ..
Ne zamjeram ja sebi, i onako mi intelektualni bioritam pokazuje, -94%...

2
e valasmajlic je napisao/la: ↑25 aug 2020, 12:53 sinoc sam sanjala da sjedim s roditeljima i bratom na klupi, negdje na livadi
i odjednom na nebu vidim saonice od deda mraza al ne one crvene nego nekakve sjajne, zlatne
i pokazujem ja njima, ono, de pogledajte da ne kazete ja luda
kako oni pogledase tako poletismo sa zemlje, brzo se uhvatimo za ruke i spustimo se
usput spustimo neko dvoje djece:hohoho
krenemo odatle kad ljudi pocese gubiti kontrolu nad automobilima i probudim se, u 5 ujutro :hohoho
![]()
Iskra je napisao/la: ↑25 aug 2020, 16:27 1. Neki dan ponesem.paradajz za uzinu, i baš mi se jede....aha...nema.soli ni noza
2. Ponesem.sol, zaboravim paradajz
3. Danas na pauzi kažem dr, odoh nam ja u kuhinjicu oprati groždje. Odem, oprala.mamo pojela i nazad. Ulazim ja sva sretna i pričam mu nešto, kad on : sine gdje nam je groždje?
Uh evo sad cu, ostalo mi u kuhinji. Kaže on : gdje si ti bila.Bog zna, i pokazuje na glavu. - e na Bahamima sigurno nisam.otiso je sam!
Ma.ko je otišao na Bahame ? Duga priča doktore![]()
CocoMa je napisao/la: ↑25 aug 2020, 16:33Iskra je napisao/la: ↑25 aug 2020, 16:27 1. Neki dan ponesem.paradajz za uzinu, i baš mi se jede....aha...nema.soli ni noza
2. Ponesem.sol, zaboravim paradajz
3. Danas na pauzi kažem dr, odoh nam ja u kuhinjicu oprati groždje. Odem, oprala.mamo pojela i nazad. Ulazim ja sva sretna i pričam mu nešto, kad on : sine gdje nam je groždje?
Uh evo sad cu, ostalo mi u kuhinji. Kaže on : gdje si ti bila.Bog zna, i pokazuje na glavu. - e na Bahamima sigurno nisam.otiso je sam!
Ma.ko je otišao na Bahame ? Duga priča doktore![]()
![]()
dobro nije bio slučaj sa pacijentom, da kažeš odoh ja po lijekove.
![]()
![]()

1