Fotošop. Teški.
Zvezde Granda
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
Re: Zvezde Granda
Hajde, dobro, dosta više o Jeleni. Nije ona tema.
Hanni, brt, to nije normalna žena.
Hanni, brt, to nije normalna žena.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

Pa dobro, raspravili smo toga člana žirija dovoljno. Hajd' sad druge.
1
1
Marija je vrh. I dovoljno stručna i talentirana. Sto jeste. One ostale ja ne znam. Mada sam čula za Bekutu. Ali ne znam šta pjeva. Onog lika Djordja isto ne znam. Mada nije narodnjak. I tako.
1
1
A sad adio 
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Na Karleusu ne treba ni trositi reci, krs osoba u svakom smislu.
Sto se tice takmicenja, isto kao bilo koji drugi muzicki show
ne vidim razlog za pljuvanje i gledanje na to kao nesto negativno. Niko nikog ne moze da natera da se tu pojavi ili ostane ukoliko mu ne odgovara nesto od uslova. S druge strane vecini kvalitetnih takmicara je grand dobra reklama, kako u regiji tako i u svetu medju nasim ljudima.
Koliko je danas poznatih pevaca koji zive od muzike, a pre ucesca u ZG niko za njih nije ni cuo.
ne vidim razlog za pljuvanje i gledanje na to kao nesto negativno. Niko nikog ne moze da natera da se tu pojavi ili ostane ukoliko mu ne odgovara nesto od uslova. S druge strane vecini kvalitetnih takmicara je grand dobra reklama, kako u regiji tako i u svetu medju nasim ljudima.
Koliko je danas poznatih pevaca koji zive od muzike, a pre ucesca u ZG niko za njih nije ni cuo.
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Pobijedila je na Evroviziji. Serifovic. Mislim sa Marija - Magdalena. Tako nešto. Stil Doris Dragović i raspon glasa. Pjesme.. samo nije ženstvena kao Doris. Naprotiv.
@Xeno da.
2
1
1
1
A sad adio 
- hani_jong_un
- Pjur seks

Pa dobro, treba se postaviti pitanje zašto je ZG dobra reklama.
To je dakle jedan kulturološki fenomen. To se pitanje može postaviti i u drugim zemljama gdje su ovakve talent emisije popularne.
To je dakle jedan kulturološki fenomen. To se pitanje može postaviti i u drugim zemljama gdje su ovakve talent emisije popularne.
0
To jeste ako gledaš na nastupe u lokalima, svadbama i diskotekama. Ali da je Grand iznjedrio neki kvalitetan “ fenomen” i trajan za ovo godina. Nije.toxic je napisao/la: ↑05 maj 2021, 19:07 Na Karleusu ne treba ni trositi reci, krs osoba u svakom smislu.
Kao ni pjevača.
Zabljesnu malo. Pjesmuljci se vrte godinu i ćao. Možda ja nisam upratila.. ali eto demantiraj. Ako ima.
0
A sad adio 
Da. Upravu si. Uglavnom liči na Doris njen stil. Bar meni. Ali žena je sve samo ne Doris.
0
A sad adio 
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Sarajka je napisao/la: ↑05 maj 2021, 19:11 To jeste ako gledaš na nastupe u lokalima, svadbama i diskotekama. Ali da je Grand iznjedrio neki kvalitetan “ fenomen” i trajan za ovo godina. Nije.
Kao ni pjevača.
Zabljesnu malo. Pjesmuljci se vrte godinu i ćao. Možda ja nisam upratila.. ali eto demantiraj. Ako ima.
To sto su iznjedrili je stvar potraznje, svidelo se nama ili ne
uz neke izmene, prvenstveno u ziriju to takmicenje bi moglo biti skroz ok, jer ima ljudi koji razvaljuju glasovnim sposobnostima i energijom koju donose.
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺