To je već neka druga priča.
Piramide u Visokom, ubleha ili stvarnost?
Re: Piramide u Visokom, ubleha ili stvarnost?
0
"Treba otimati radost danima što bježe".
Koja nije popularna Bosnjacima.
Nije previse ubleha koja se moze prodavati.
I mi trebamo ocekivati nekakav prosperitet u BiH?
Daleko smo mi od toga
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Meni to liči kao kad bi Trump zid na granici sa Meksikom proglasio arheološki značajnim.
Post-truth era.
Šta fali stečcima, naprimjer? Što nisu Đokovića odveli to da gleda, da ga inspirira. Polupismen čovjek da nam određuje šta je značajno.
Tako on i može da ide Kusturici u Višegrad, a da se i ne zapita zašto su u obližnjoj kući spaljeni živi ljudi na kraju dvadesetog vijeka.
Fuckin' post-truth era.
Post-truth era.
Šta fali stečcima, naprimjer? Što nisu Đokovića odveli to da gleda, da ga inspirira. Polupismen čovjek da nam određuje šta je značajno.
Tako on i može da ide Kusturici u Višegrad, a da se i ne zapita zašto su u obližnjoj kući spaljeni živi ljudi na kraju dvadesetog vijeka.
Fuckin' post-truth era.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ma dobro, šta sad. Ako neki turistički radnik može imati koristi od toga, nisam protiv. Mislim moje mišljenje ionako nije od neke važnosti a neće ništa ni promijeniti. Što si mrgud danas
0
"Treba otimati radost danima što bježe".
I orden koji je dobio na Palama a kojeg izmedju ostalog nose i Karadzic i Mladic.Socrates je napisao/la: ↑05 maj 2021, 17:50 Meni to liči kao kad bi Trump zid na granici sa Meksikom proglasio arheološki značajnim.
Post-truth era.
Fuckin' post-truth era.
Mogao se odreci da je htio a nije da nije znao.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Nisam mrgud nego jednostavno necu da podrzavam jednu ublehu koja doprinosi ismijavanju zemlje odakle poticem.
Pa kad od sramote nisam propao u zemlju prije nekoliko godina kad se pojavio clanak u jednom naucno-historijskom casopisu o piramidama kao prevari. Kolege me pitaju sa smijehom "Je li ovo blizu tvoje kuce? Da ti Tutankamon nije kakav rodjak?"
Daj ba...
A istovremeno sam usko povezan sa ljudima koji su radili istrazivanja te 2005-e godine tamo i kad su mi ispricali neke detalje vezano za to - fuj.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na zasluzenom odmoru.
Svrati ponekad i pozdravi raju, javi da je dobro...
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
:faceDigla_da_kreči je napisao/la: ↑05 maj 2021, 19:58 bogami sam nam ja prezentirala piramide u sred amerike, ljudi bili odusevljeni![]()
![]()
bih.jpeg
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Tek kad vidiš koliko ljudi vjeruje u ove piramide, shvatiš gdje živimo.
0
Ali kakvih naznaka ima osim piramida tamo neka nista vezano za ti neku kulturu osim sto suse meso..
0
ALPHA ET OMEGA
I deru koze.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ja sam mislio na ovcije i telece, uglavnom.
1
1
Vjerujem u piramide
Isto vjerujem da se uvezi istih startno požurilo uz nametnute "dokaze" (a to isto zamazivanje im daje nikakav kredibilitet) za pridobiti što brži profit..
Čini mi se da u Toscani postoje tri slične.. I naravno da su uvažene..
Čini mi se da u Toscani postoje tri slične.. I naravno da su uvažene..
0
Neka ljubav caruje..