Kod mene su isli na to da se prvo sto vise ljudi bocne sa prvom dozom, a sa drugom se moze sacekati 10-12 sedmica.
Covid-19 Vakcine
Re: Covid-19 Vakcine
0
Ovdje šupački trenutno pristup. Online imam mogućnost, jer sam prijavljena i kod roditelja, uzeti cjepivo, živim sa visokorizičnim pacijentom ( Tatom) i to 17.05 nude. Ali A.Z samo.
Ja bi Pfizera ili Modernu.
Imam zaista otklon, nakon svih ovih kontroverzi oko A. Z.
0
A sad adio 
Zanimljivo na anketi..."Sta je COVID-19" i "Necu se vaksinisati", imaju zajedno glasova skoro kao svi ostali odgovori. 
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Moj muz je prije dva dana primio drugu dozu AZ.Sarajka je napisao/la: ↑05 maj 2021, 19:51Ovdje šupački trenutno pristup. Online imam mogućnost, jer sam prijavljena i kod roditelja, uzeti cjepivo, živim sa visokorizičnim pacijentom ( Tatom) i to 17.05 nude. Ali A.Z samo.
Sestra i zet su primili oboje AZ prvu dozu.
Hvala Bogu sve ok.
Ali ako jos nisi primila ni prvu dozu i ako se bojis AZ, onda ganjaj Pfizer.
Moj je tata u BiH primio kinesku i meni nije pravo, jer je samo 50% efikasna.
Volila bih da je npr primio AZ.
1
1
Imam problema sa sinusima. Teških. OP čim prodje ova priča s Koronom. To je razlog.MunDzi je napisao/la: ↑05 maj 2021, 19:57Moj muz je prije dva dana primio drugu dozu AZ.Sarajka je napisao/la: ↑05 maj 2021, 19:51
Ovdje šupački trenutno pristup. Online imam mogućnost, jer sam prijavljena i kod roditelja, uzeti cjepivo, živim sa visokorizičnim pacijentom ( Tatom) i to 17.05 nude. Ali A.Z samo.
Sestra i zet su primili oboje AZ prvu dozu.
Hvala Bogu sve ok.
Ali ako jos nisi primila ni prvu dozu i ako se bojis AZ, onda ganjaj Pfizer.
Moj je tata u BiH primio kinesku i meni nije pravo, jer je samo 50% efikasna.
Volila bih da je npr primio AZ.
2
2
A sad adio 
Karleuša primila vakcinu.
Ovo sam morao ovako dramatično objaviti.
Ovo sam morao ovako dramatično objaviti.
3
3
Tražili smo se po prethodnim životima
Gotovo. Sve je gotovo...
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Zar joj nije mogao poslati Vranjes, da se ne bruka? :face
1
1
Kad neko spomene Karleusu,odvuce me odmah na neke njene slike koje sam vidio 
2
1
1
1
Al fkt, žena se slomi od antivaxanja, onda ovako izda pokret.
Što je najgore uvuku te onda u virtualne svadje na svim nivoima, koriste Internet za promociju gluposti.
Ima ona dobrih stavova oko društva u cjelini... Ali s tim je sve ponistila.
1
1
Celjo dokle si ti sa vakcinacijom? Nisam upratila.
0
A sad adio 
Ni dokle
Ovdje raspad sistema oko prijava.
A da stvar bude grotesknija, cjepiva ima, čitam danas cca 270.000 doza na raspolaganju ovaj tren, a ne zovu ljude.
1
1
Svasta. Ti bi trebao biti prioritet jer si rizicna skupina. Je li kod tebe tip1 ili 2? Mislim koji god da je...
Ovdje je padao takodjer sistem. Danima na pocetku. Sad su popravili i ide to. Samo sto ne rade posao kako treba. Radno sposobno i mladje stanovnistvo nece krenuti vakcinisati nikako ove godine.
0
A sad adio 
Kod nas se otvara slika sve više.
Možda na kraju i nama pomogne Bidenova agresivnost. Oni kad pređu kritični prag, moraće nama davati.
Možda na kraju i nama pomogne Bidenova agresivnost. Oni kad pređu kritični prag, moraće nama davati.
0
Tražili smo se po prethodnim životima