Ponovo solo
Ašik pendžer
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Re: Ašik pendžer
2
2
- Crvena Nit
- Etablirani član

Hahaha , nema na forumu netko mojih godina
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
a sta bi s onim pilotom ☹
0
1811
- Crvena Nit
- Etablirani član

1
1
Tvoj je kriterij mlađi...pa eto ima
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

0
Ja tvrdim, da smo posljednji mohikanci općenitih foruma.Crvena Nit je napisao/la: ↑06 maj 2021, 21:04Danas svi nosimo sa sobom telefon, televizor, novine, magazin, foto aparat, kamerom, natovareni smo brdom informacija.storm je napisao/la: ↑06 maj 2021, 20:41
Spora im je interakcija.
Ja sam radio seminarski na tu temu, razradio tezu, a ključna je riječ samo jedna.
Notifikacija!
Ma šta radio, u realnom vremenu si obaviješten, čak ako nisi trenutno na platformi, dobio si pozornost.
Na forumu te netko kvota, ako nisi ušao sljedeća tri dana, ta tri dana nemaš pojma o tome.
Tapatalk je bio neki hibrid plug in, koji je mogao forume aktivirati, nije se nešto primio ovdje, reakcije su isto pokušaj poboljšanja interakcije, ali mislim da se ne može parirati modernim aplikacijama u smislu zainteresiranost mladih.
Ima jedna stvar još tu. Ne zanimaju ih toliko pisane forme nekih stranaca... A ako je već stranac, mora pružiti video, sliku, ili biti poznat preko muzike, filma, sporta...
Forum je ipak bazirana na tekstualnoj komunikaciji, a mladima danas koncentracija pada nakon tri rečenice, barem kad je riječ o zabavi. Ne potcjenjujem intelektualne sposobnosti, naprotiv... Ali ukratko - forumi im nisu zabavni.
Zato pokušavamo nešto sa hibridom.
Eto danas na postojećim forumima izleti više fotki, videa dnevno, nego za godinu dana prije...![]()
Usko specijalizirani će opstati.
Mada jei sada ova pandemija ponudila level pro u vidu recimo teams- microsoft itd
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Al' eto, sad mi interesantno.
Zašto 40+?
I ako je 40+, nije baš nešto puno mlađi od tebe. To pretpostavljam. Zašto onda uopšte mlađi?
Zašto 40+?
I ako je 40+, nije baš nešto puno mlađi od tebe. To pretpostavljam. Zašto onda uopšte mlađi?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- Crvena Nit
- Etablirani član

Joj, kako me ta platforma nervira , ne volim uopće virtuelno poslovanje. Ja volim kontakt uživo. Meni su virtuala fb i forum i Viber.storm je napisao/la: ↑06 maj 2021, 21:10Ja tvrdim, da smo posljednji mohikanci općenitih foruma.Crvena Nit je napisao/la: ↑06 maj 2021, 21:04
Danas svi nosimo sa sobom telefon, televizor, novine, magazin, foto aparat, kamerom, natovareni smo brdom informacija.![]()
Usko specijalizirani će opstati.
Mada jei sada ova pandemija ponudila level pro u vidu recimo teams- microsoft itd
A narod je pred nervnim slomom jer rade od kuće.
2
1
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Možda jer oduvijek imam blizu mojih godina, ili mojih godina.
A nek’ nije stariji, može i moja generacija.
Ma nema takvog na forumu, oh i da je na Balkanu, dobro je Monlight to spomenula
0
Welcome to the club.Crvena Nit je napisao/la: ↑06 maj 2021, 21:16Joj, kako me ta platforma nervira , ne volim uopće virtuelno poslovanje. Ja volim kontakt uživo. Meni su virtuala fb i forum i Viber.
Ja jučer imao sastanak sa upravnim odborom teatra, jer i sam sjedim u istom, preko Google Meet.
A yebote....
Preko Teams se i naviklo, ovo preko škole i nastave. Ali crknem duplo više od umora.
2
2
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
- Crvena Nit
- Etablirani član

Eh to, doslovno iscrpljujuće.Ommadawn je napisao/la: ↑06 maj 2021, 21:20Welcome to the club.Crvena Nit je napisao/la: ↑06 maj 2021, 21:16
Joj, kako me ta platforma nervira , ne volim uopće virtuelno poslovanje. Ja volim kontakt uživo. Meni su virtuala fb i forum i Viber.
Ja jučer imao sastanak sa upravnim odborom teatra, jer i sam sjedim u istom, preko Google Meet.
A yebote....
Preko Teams se i naviklo, ovo preko škole i nastave. Ali crknem duplo više od umora.
0
Svaka kriza uzrokuje poboljšanje tehnologije. Ne sumnjam da će i ova.
3
3
Tražili smo se po prethodnim životima
Zasto izmisljati nazive kad se tema moze jednostavno zvati "javni pp", s obzirom na namjenu. 
0