O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
Muke našeg @R4IN ...prvo mu hoće mehaničar vrata auta isčupati, povlačeći ih sebi ... a onda i voza cure u njemu 
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10056
- Kontakt:
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
ddk, hoću ga voziti u praonicu ili ću sačekati da kiša zapada i sapere ga?
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
stižem, ljubavi, za 35 sekundi.. kad pod pendžerom začuješ škripu kočnica i nina, izađi 
0
Fino se javim tetki reko kako ste sta radite, cisto reda radi..i reko 15. trebam useliti u novi stan, veci.. kaze ona meni pa jesi li to nasla nekog, kako ces placati
Kako me je uvrijedila znacii :face
Reko kako sam i do sada placala sve sama.. umalo joj sve nisam sapsovala.. zapamtit ce dan kad cu joj se vise javitii i kad ce me vidjeti
Reko kako sam i do sada placala sve sama.. umalo joj sve nisam sapsovala.. zapamtit ce dan kad cu joj se vise javitii i kad ce me vidjeti
2
2
Pa jesi li našla nekog ili nisi?Evelyn je napisao/la: ↑09 maj 2021, 22:41 Fino se javim tetki reko kako ste sta radite, cisto reda radi..i reko 15. trebam useliti u novi stan, veci.. kaze ona meni pa jesi li to nasla nekog, kako ces placati![]()
Reko kako sam i do sada placala sve sama.. umalo joj sve nisam sapsovala.. zapamtit ce dan kad cu joj se vise javitii i kad ce me vidjeti![]()
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
ja ga poznam po zvuku ocm, ne moram ga vidjetDigla_da_kreči je napisao/la: ↑09 maj 2021, 18:39kakvo ti to auto imas kad drugi zele biti vidjeni u njemu?![]()
1
1
1811
Tetka ispitiva izokola jesi li našla sreću u ljubavi.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Nasla sam al ne placa mi decko nista.. bukvalno se nije ponudio ni da mi pomogne stvari da prebacim sve u drugi stan,posto ja nemam auto a on ima.. a kamoli sta vise da mi uradiOmmadawn je napisao/la: ↑09 maj 2021, 22:43Pa jesi li našla nekog ili nisi?Evelyn je napisao/la: ↑09 maj 2021, 22:41 Fino se javim tetki reko kako ste sta radite, cisto reda radi..i reko 15. trebam useliti u novi stan, veci.. kaze ona meni pa jesi li to nasla nekog, kako ces placati![]()
Reko kako sam i do sada placala sve sama.. umalo joj sve nisam sapsovala.. zapamtit ce dan kad cu joj se vise javitii i kad ce me vidjeti![]()
Al ona to meni u fazonu kao ja sponzorusa il tako nesto
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14232
ma jok ne diskutuj samo je odjeb
a decko rekla bih ti nesto a naljutit ce se
jel to svabo cuj ni mukajeta
sretno u stanu
sretno u stanu
2
1
1
1
Ma bilo joj krivo sto sam nasla stan pa mora nekako da mi pokvari radost.. odakle joj opce pravo to da kaze bilo kome, to je ruzno
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14232
Odjebi ti to mlada. I tetku i tetka.Evelyn je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:04Nasla sam al ne placa mi decko nista.. bukvalno se nije ponudio ni da mi pomogne stvari da prebacim sve u drugi stan,posto ja nemam auto a on ima.. a kamoli sta vise da mi uradi![]()
Al ona to meni u fazonu kao ja sponzorusa il tako nestobas bezobrazno i ruzno. Nikad mi nista muskarci placali nisu..Jos ja imam placu vecu nego i ona i muz joj skupa. Palo mi napamet da joj to kazem al bilo bi previse i ponizavajuce al sad mi je zao sto joj to nisam rekla
![]()
Pa kad njih, onda i dečka. Ne zato jer ti ne plaća stan (dobro je da nije tako) nego zato jer nit ti je pomogao da preneseš stvari, niti pomislio na to.
Nije to nikakav džentlmen. Izvini, nije moje da se petljam u veze ali sramota bona za muški rod, što jes’ - jes’.
3
3
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Nistaa.. a zna da useljavam u drugi stan i ja mu pricala da moram naci nekoga tko vrsi te usluge oko prijevoza stvari i nista on..kaze Saci drago mi je zbog tebe, sretno u novom stanuvjesticanametli je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:05 ma jok ne diskutuj samo je odjeb
sretno u stanu![]()
i nasla sam firmu neku koja radi to, sama na internetu..
1
1