O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
Ja mislila to zajebancija kad stvarno dali ljudima pare da se cijepe 
1
1
Nekako mi se cini da su mi noge postale debele i nabildane od previse hodanja na poslu

1
1
@Fatih sutra je mlladjak...sta cemo za Bajram...srijeda ili cetvrtak?
0
"Kuda svi, tu i mali Mujo".
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Sta je Mujo...nemas svoj stav
Kaze meni brat u srujedu Bajram, nije u cetvrtak je kazem ja...on srijeda ja cetvrtak posvadjasmo se
1
1
Ma razumijem. Ali, bilo bi zaista sramota, da jedan dio stanovnista slavi danas, a drugi sutra. U ovako maloj zemlji. Mislim da je bolje ne talasati i o tome.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ma.ja...mozrmo postiti i na Bajram sta ima.veze
0
Ma ja, ali opet kazem, bolje je da ne pravimo i od toga "naguravanje". Jer, kada bismo svi isli da sami ocjenjujemo kada nastupa Bajram (pogovoto ako bi bilo oblacno nekoliko dana), svaka mahala bi slavila za sebe. Za zekat sam vec rekao sta mislim i stojim iza toga. Time ne pravim raskol medju muslimanima jer niko ne zna gdje sam ga dao. Ali to, kada je Bajram, ako se ne bi podudarilo sa ovom vaktijom, te se i tu razdvojimo, to se vec vidi spolja, a itekako bi se osjetilo iznutra.
Allah najbolje zna. Mislim da bi trebali biti jedinstveni po ovom pitanju, zbog necega sto je na vecem nivou obaveze nego Bajram namaz ili post na dan Bajrama: Sloga medju muslimanima. To je strogi farz.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10335
Kako da se oslobodim gravitacionog privlačenja letargije.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
OvakoSleepy Joe je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:28 Kako da se oslobodim gravitacionog privlačenja letargije.
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10335
Ne razumiješ ti to druže sudija..... 
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Šta je gostiju 
2
1
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."