Narode, ne posmatra svako osobnu prevaru tako, zato i nastave varati, a postoje razni motivi. Kažem, jer sam i ja svog pitala zašto to radi.
PRELJUBA
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Re: PRELJUBA
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ja isto lako kužim osobu u vezi.Heidi je napisao/la: ↑14 maj 2021, 15:59Ma ja osjetim kako dise, trepne, a kamoli lazi.Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 15:55
Laže se za mnoge stvari u brakovima.
Nije ni takva atmosfera za mene, ali vidim oko sebe.
Unesem se u njegaspavam mu na srcu
![]()
Pa i online osjetim kad me neko dribla![]()
Samo sto je teze dokazati.
0
@
Pa dobro, prihvatam i to, ali cemu? Zasto? Kako zivjeti sam sa sobom? Kako muza, suprugu, djevojku, momka pogledati u oci?Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 16:00Narode, ne posmatra svako osobnu prevaru tako, zato i nastave varati, a postoje razni motivi. Kažem, jer sam i ja svog pitala zašto to radi.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Imaju svoje razloge, a žive normalno, jer tko zna kako se supružnik ili supružnica ponašaju ka njima. Brakovi, svaki je različit, svaki preživljava iz raznih razloga. Malo je lijepih brakova.Iskra je napisao/la: ↑14 maj 2021, 16:02 @Pa dobro, prihvatam i to, ali cemu? Zasto? Kako zivjeti sam sa sobom? Kako muza, suprugu, djevojku, momka pogledati u oci?Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 16:00
Narode, ne posmatra svako osobnu prevaru tako, zato i nastave varati, a postoje razni motivi. Kažem, jer sam i ja svog pitala zašto to radi.
0
Svi na kraju žive sami sa sobom.
Al' brt, da od onih koji prevare pravite ratne zločince.
U redu je zauzeti stav, napustiti onoga koji te je prevario, ali pretjerujete. Ne samo zbog čina prevare, nego što ima i daleko gorih stvari oko kojih se ne određujete tako oštro.
Al' brt, da od onih koji prevare pravite ratne zločince.
U redu je zauzeti stav, napustiti onoga koji te je prevario, ali pretjerujete. Ne samo zbog čina prevare, nego što ima i daleko gorih stvari oko kojih se ne određujete tako oštro.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Pa.razvedi se i cao!Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 16:05Imaju svoje razloge, a žive normalno, jer tko zna kako se supružnik ili supružnica ponašaju ka njima. Brakovi, svaki je različit, svaki preživljava iz raznih razloga. Malo je lijepih brakova.
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27406
0
Šta su izgrađene ličnosti?
Doduše, to bi mogli i na drugu temu.
Savršen čovjek, po vašem mišljenju, od kolijevke do tabuta.
Doduše, to bi mogli i na drugu temu.
Savršen čovjek, po vašem mišljenju, od kolijevke do tabuta.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Pa svi se gradimo cijeli život
0
- Heidi
- Lemon Addict

Oblikovanje licnosti nikad ne prestaje I malo Ko dosegne mudrost.
Ovdje pisemo o osnovnim osobinama na kojima bi covjek treba da napreduje. Lazi, izdaje, prevare voljenih ljudi.
Ovdje pisemo o osnovnim osobinama na kojima bi covjek treba da napreduje. Lazi, izdaje, prevare voljenih ljudi.
0
A u ovom montekstu da li bi to znacilo, : varam sad, gradum se i odredjujem pa u starosti necu!
Neces i da hoces!
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Temelj braka je kod svakog slučaja drugačije izgrađen, neki brakovi puknu ako nestane seksa , neki ako nema više novaca, a neki brakovi upravo opstaju iz ekonomskih interesa.Iskra je napisao/la: ↑14 maj 2021, 16:21Pa.razvedi se i cao!Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 16:05
Imaju svoje razloge, a žive normalno, jer tko zna kako se supružnik ili supružnica ponašaju ka njima. Brakovi, svaki je različit, svaki preživljava iz raznih razloga. Malo je lijepih brakova.
0
A zbog preljube?Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 16:33Temelj braka je kod svakog slučaja drugačije izgrađen, neki brakovi puknu ako nestane seksa , neki ako nema više novaca, a neki brakovi upravo opstaju iz ekonomskih interesa.
0
- Heidi
- Lemon Addict

Osnovne stvari se moraju na 15 strana tabiriti?
Da nije lijepo ponizavati druge, lagati, muljati, dovoditi cijelu porodicu u nelagodnu poziciju?
Sta vam jos treba?
Da nije lijepo ponizavati druge, lagati, muljati, dovoditi cijelu porodicu u nelagodnu poziciju?
Sta vam jos treba?
0
Ma kak'i, čim proviriš iz maternice trebaš biti savršen.
Ne bi zapravo smjeli ni plakat'. Nego odmah u stavu mirno na moralni pregled.
Ne bi zapravo smjeli ni plakat'. Nego odmah u stavu mirno na moralni pregled.
0